上一頁下一頁
發新話題

色食仔嘅中女

收藏  |  訂閱
51  38.9k

5好意C, 大家9硬等一陣, 冇home office要番工啦!快續

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-4 23:00 發表 查看引用來源
5好意C, 大家9硬等一陣, 冇home office要番工啦!快續

有冇相?

好文!不過唔好要我地等咁耐!

夾腸一流
一路夾就一路上向頂

回覆 22# Hkwargod 的帖子

系多多年前嘅事啦!個陣仲系愛立信年代

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-5 22:57 發表 查看引用來源
系多多年前嘅事啦!個陣仲系愛立信年代
明白,以為最近既事添
thx

再續下
入到房就見到佢張双人大床, 都有維記個張咁上下, 都應該系一個好好嘅戰場,玩乜野post都冇問題.再望出窗,又系冇落窗簾 , 雖然隔離座樓都幾遠, 不過有望遠鏡, 或者遠摄功能就可以一覽無遺.

5通佢真系好中意引人入性? 🤭
定系對自己副波地信心十足, 任昅5嬲?
都未有時間諗, 就比E推我坐上床邊, 佢就企响度, 一對令我窒息嘅大波就控埋我塊面, 對手搭住我條頸
E: 你諗緊乜啫
其實佢都冇要我答佢, 因為我成塊面都.. 跳入大硤谷...
我不停咁深呼吸, 因為真系要用力先吸到氣, 又因為佢嘅乳香, 原來柔軟同漲滿系可以用鼻去索架, 去感受架.
我咁大個仔都系第一次感受到E然大波嘅威力
我兩隻手就好自然咁由佢背脊, 去到東西波边, 再用力夾埋去按摩我塊面, 手指公都隔著佢件滑滑薄絲, 了佢Lin Lin.
E: oh, 好C服呀!
我條J開始漲大咁同我講, D藥湯發作啦, 要爆啦!
因為E比我條短褲仔真系好細, 條J漲到冇位漲, 淨系得個J頭必左出褲管抖氣
咁我就坐番起身, 由高向下同佢車, 對手當然冇離開過佢對twinpeaks啦!
E: 嘩, 乜野頂住我個肚腩?
佢低頭一望, 見到我個J頭突破褲腳抖下抖下咁,就忍5住笑咁話
E: 你5好撐爛我條褲喎, 撐到闊哂我點着仔番呀!
佢跟手就跪低, 手起褲落, 成條J就彈左出泥, 我冇講錯, 冇誇張, 真系彈出泥, 好似有D誇人咁話: 你見過Steve job 未? 我見過, 我真系見過😝
我自己都打左個突, 自從過左30之後, 條J都好似未試過硬到貼近肚池, 究竟我飲左D乜料呢....
E用佢塊 面當系把尺咁度
E: 嘩好長喎, 好似長過我塊面呀
我條J响佢塊面上彈下彈好似想講野咁
J: 我頭先撐爛你條褲,一陣就撐爆埋你個口同埋妹妹..

最後有冇用套?
引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-5 23:29 發表 查看引用來源
再續下
入到房就見到佢張双人大床, 都有維記個張咁上下, 都應該系一個好好嘅戰場,玩乜野post都冇問題.再望出窗,又系冇落窗簾 , 雖然隔離座樓都幾遠, 不過有望遠鏡, 或者遠摄功能就可以一覽無遺.

5通佢真系好中意引 ...

加速l好精彩👍👍👍👍👍👍👍

精彩support ching
快update

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆