上一頁下一頁
發新話題

各位c兄,有冇大團C兄肯照新手

收藏  |  訂閱
44  2.0k

引用:
原帖由 koreansam 於 2009-6-7 12:28 PM 發表 查看引用來源
奉勸年青人,切勿行差踏錯, 畀人老點?
叫雞害人 ... 影響一生 !!!:smile_29:

唔熟人地,就唔好去啦.......see!!

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-6-7 11:05 AM 發表 查看引用來源
嘩. 你咁老重叫G, 我地最老個件22歲, 我就20歲, 你咁老, 唔好搞啦, 因住心臟病呀:smile_30: :smile_30: !
唔係掛...咁緊要!!!
帶我去試下啦咁!!

小朋友,去SN玩吓先.
上得去玩,一定要記得,千奇唔好沉,女走女還在.
有機會一齊去玩

引用:
原帖由 henry00731 於 2009-6-7 10:45 AM 發表 查看引用來源
跟團啦,我同你差唔多姐年紀
你跟開咩團啊?

引用:
原帖由 man24tg 於 2009-6-7 06:41 PM 發表 查看引用來源
小朋友,去SN玩吓先.
上得去玩,一定要記得,千奇唔好沉,女走女還在.
有機會一齊去玩
沉船機會應該不大...有咩好介紹?

又多個 C Hing 加入啦,恭喜恭喜!  However, you have to learn the basic rules.

1) Don't fall in love with MM / BG!
2) Don't over pay MM / BG!
3) Make sure you use dom dom before action!

Take care and good luck!  

:smile_40:

我都諗住反去玩;;;哈哈

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2009-6-7 07:41 PM 發表 查看引用來源
又多個 C Hing 加入啦,恭喜恭喜!  However, you have to learn the basic rules.

1) Don't fall in love with MM / BG!
2) Don't over pay MM / BG!
3) Make sure you use dom dom before action!

Take c ...
了解..謝謝

引用:
原帖由 kenny2232 於 2009-6-7 10:42 AM 發表 查看引用來源
c兄們,我想問你地大約幾多歲,我自己24歲,未去過大陸搞女仔,但見你地講既...我又想去試下...完全唔知點入手好XD...而且性經驗很少(2次咁多)0.0
希望c兄們指點一下@@
有冇信譽良好團照一下...XD驚比人老點
呢度幾個團都ok既!唔使擔心!有機會一齊玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆