上一頁下一頁
發新話題

與女友性事:唔用套好舒服

收藏  |  訂閱
89  36.2k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 18:38 發表 查看引用來源
d 女想打真軍 係知那幾日比較安全 有時重會主動提你。  可以試下用d app 計下日子 參考下。 有d日子 d 女特別想要 但又好危險
諗住結婚生仔就冇所謂
我老婆生完一個,我哋又唔鍾意用袋,扑咗幾Q又大肚

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 17:56 發表 查看引用來源
成日覺得避孕係男方帶套,我帶套就最穩陣,所以無理其他。
肯帶當然好,但唔一定穩陣,試過太激烈爆袋
避孕藥都面世咁多年,記得食就好穩陣
M會準啲、暗瘡少啲,第一次食最好搵婦科醫生做檢查攞意見

回覆 12# 不毛之地 的帖子

師兄又見返你 冇見一排 有冇正野玩過

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 18:38 發表 查看引用來源
d 女想打真軍 係知那幾日比較安全 有時重會主動提你。  可以試下用d app 計下日子 參考下。 有d日子 d 女特別想要 但又好危險
呢樣真....次次條女喺前一晚都會同我講佢安全期/來緊m,唔使拎套

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 13:51 發表 查看引用來源
我地好理性,check清楚大家健康先做。同埋佢都係比我佢來完M之後幾日先比唔帶套
俾得你打真軍...唔知幾時俾你內射埋

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-25 23:03 發表 查看引用來源

俾得你打真軍...唔知幾時俾你內射埋
佢月尾來完M之後想試下

回覆 15# 高速吸引 的帖子

打得真軍就多數體內射精吧

回覆 16# yueric 的帖子

清完得2 3日時間。 跟手3 4日 就係排卵期 果時d女特别想要 同反應大d 師兄留意下

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 22:07 發表 查看引用來源
師兄又見返你 冇見一排 有冇正野玩過
早呀師兄,近排調教緊老婆

回覆 11# 不毛之地 的帖子

米好慘又要忍年幾! 哈  都幾勁下 果時2公婆幾大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆