上一頁下一頁
發新話題

呢位阿嫂的確令人把持不了

收藏  |  訂閱
236  58.8k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-6 15:45 發表 查看引用來源
点止2板咁少🤭
師兄又食到好嘢👍👍👍

分享多啲內容嚟啦,最好有圖像呀影片呀

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-6 08:00 發表 查看引用來源
昨晚夜探地盤佬屋企,意外收穫37D系乜概念,令我愛不釋手🤣🤣🤣
37D…………巧合的size,和某人一樣……

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-5-6 16:11 發表 查看引用來源
師兄又食到好嘢👍👍👍
砌左半個鐘條c9話夠叫我射,我射完佢又話抖抖再來多一次,今次我就更勁,足足玩左佢45分鐘,分別狗仔后入,然后佢又話要坐蓮,最后用左半邊燒鹅脾,抬高佢一邊隻脾入到盡,九淺一深式進入,感覺佢入面不斷收縮,我一個不集中就出左😇

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-5-6 22:20 發表 查看引用來源

37D…………巧合的size,和某人一樣……
我食過幾個都有37/38,仲要白滑又軟淋,但大奶就多系八字波😇

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-7 08:04 發表 查看引用來源
砌左半個鐘條c9話夠叫我射,我射完佢又話抖抖再來多一次,今次我就更勁,足足玩左佢45分鐘,分別狗仔后入,然后佢又話要坐蓮,最后用左半邊燒鹅脾,抬高佢一邊隻脾入到盡,九淺一深式進入,感覺佢入面不斷收縮,我一個不集中就出左😇 ...
拉低后入又得,拉開褲腳入又得😇

回覆 64# 煎熬三寶 的帖子

請繼續報告,我一定追!

引用:
原帖由 szegoo 於 2020-5-7 08:43 發表 查看引用來源
請繼續報告,我一定追!
佢個男人因條腰受過工傷,做地盤系好難避免會受傷,好似有筆工傷補償,但有錢又点,條腰冇力屌唔到西,個老婆仲系有需要,咁揾人代勞下都好正常🤤😅😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-7 09:00 發表 查看引用來源
佢個男人因條腰受過工傷,做地盤系好難避免會受傷,好似有筆工傷補償,但有錢又点,條腰冇力屌唔到西,個老婆仲系有需要,咁揾人代勞下都好正常🤤😅😅 ...
预我一齊3p地盤佬嗰老婆😬😬😬

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-5-7 09:00 發表 查看引用來源
佢個男人因條腰受過工傷,做地盤系好難避免會受傷,好似有筆工傷補償,但有錢又点,條腰冇力屌唔到西,個老婆仲系有需要,咁揾人代勞下都好正常🤤😅😅 ...
男人最痛就梗系见到老婆西癢癢,但自己又因傷病屌吾到,基于好過比d唔知乜人屌,退而求其次,揾d老友幫手,我地當然義不容辭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆