上一頁下一頁
發新話題

我在公司出軌 3/3 Update

收藏  |  訂閱
221  156.2k

呢個時刻,絲襪唔爛先至其呀……

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-3-13 12:04 發表 查看引用來源
Part I

依件事發生係上星期四;
近排唔知做乜公司個IT 同事,成日有意冇意咁係我身邊出現,借D意就來我位傾計,我知佢想昅我,對佢影象都唔錯,起馬唔會色迷迷咁, 所以由得佢睇。
過左兩日, 因為今日好忙同有幾 ...
你同青頭仔破柱?記得封番張利是比佢喇!:smile_30:

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-3-13 13:01 發表 查看引用來源
PART II

跟住佢就伸手過黎摸我,佢隔住衫慢慢咁猜我對波, 都幾舒適,慢慢我都開始有D興奮,我就拉開佢褲鍵,攞左佢條JJ出黎,條JJ青靚白淨,龜頭都幾大,重係粉粉地紅色,應該有乜用過。
我就上下套弄佢條 ...
年青人出嘢快,回氣一樣快。啱晒你喇!:smile_30:

一晚出兩嘢!咁你呢?

你平時冇用避孕措施?

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-3-14 13:52 發表 查看引用來源
PART III
我冇停到,繼續摸佢,即係示意應承佢要求,佢今次反應都快左已經伸手過黎摸我,
我地去左PATRY 房,我已經捉左佢JJ 出黎,CHOCK 左拾幾下都未出野,
佢搶住講頭先出左野,依家會耐用D。我笑左,佢烏低身 ...
support!!!!!!!!!!

好正呀去買套玩過

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-3-14 01:52 PM 發表 查看引用來源
PART III
我冇停到,繼續摸佢,即係示意應承佢要求,佢今次反應都快左已經伸手過黎摸我,
我地去左PATRY 房,我已經捉左佢JJ 出黎,CHOCK 左拾幾下都未出野,
佢搶住講頭先出左野,依家會耐用7D。我笑左,佢烏低身 ...
之前我出文,啲網友成日話會睇到硬哂,其實我都只係半信半疑,啱啱係街睇樓主呢段故事,細佬都竟然硬左7成,自己都知已經隔住條褲突左出嚟,之後仲要搭lift上樓,幸好𨋢裡面只得個師奶同阿叔,所以無被發現,文章確係精彩,另外有點唔明,可能我無睇哂上文下理,樓主又話同老公玩過3p,但又話未含過老公以外嘅jj,相信自己要努力啲爬返樓主啲文先,同埋樓主都幾勁,識得按住龜頭防止男生出嘢!勁!支持樓主再繼續更新故事,support!

引用:
原帖由 cindybebe 於 2015-3-14 11:22 AM 發表 查看引用來源

揾D死位咪得囉

Bebe 有冇試過??

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-3-14 01:52 PM 發表 查看引用來源
PART III
佢搶住講頭先出左野,依家會耐用D。我笑左,佢烏低身 ...
下次著吊帶絲䌩咪ok 囉..... :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆