上一頁下一頁
發新話題

地鐵掂PAT PAT (P.6更新)

收藏  |  訂閱
88  24.0k

你呢D小兒科啦,我試過幾次系地鐵,我隻手揸柱而條女用對波壓住我隻手,我望住佢,佢仲笑笑口望住我,然後更用力胸壓我隻手,條女對波更壓到變哂形,隨着車箱跳動,對奶不停咁磨我手背,小弟亦不客氣掃番佢幾下,一掃之下先知條女系真空,奶頭都硬了,佢面都可始紅起來,條女索性抱住條柱配合我動作磨下掃下,都玩咗二十幾分鐘,
條女個胸愈來愈熱,而我都到站要落車。你地實以為架地鐡一定好迫人,錯啦,架車跟本無乜人,有吉位都無人坐,條女真系發姣架,我呢個回憶真系幾high架。條女個樣ok架,人細波大個隻著低胸,唔系点知佢胸變形,對波從衫領口吱咗出尼白雪雪,好正。

引用:
原帖由 小雞比 於 2012-10-24 05:52 PM 發表 查看引用來源
唔好咁認真啦...我10年唔搭一次地鐵:smile_30: :smile_30:
:smile_o08:.....................

引用:
原帖由 AMGBENZ 於 2012-10-24 07:06 PM 發表 查看引用來源
你呢D小兒科啦,我試過幾次系地鐵,我隻手揸柱而條女用對波壓住我隻手,我望住佢,佢仲笑笑口望住我,然後更用力胸壓我隻手,條女對波更壓到變哂形,隨着車箱跳動,對奶不停咁磨我手背,小弟亦不客氣掃番 ...
落車走@0@
sosad

引用:
原帖由 AMGBENZ 於 2012-10-24 07:06 PM 發表 查看引用來源你呢D小兒科啦,我試過幾次系地鐵,我隻手揸柱而條女用對波壓住我隻手,我望住佢,佢仲笑笑口望住我,然後更用力胸壓我隻手,條女對波更壓到變哂形,隨着車箱跳動,對奶不停咁磨我手背,小弟亦不客氣掃番 ...
令仔真係著數d。:smile_39:

不過高人真係+分

引用:
原帖由 小雞比 於 2012-10-24 08:44 PM 發表 查看引用來源
不過高人真係+分

有身材既女人都+分

引用:
原帖由 小雞比 於 2012-10-24 08:44 PM 發表 查看引用來源
不過高人真係+分

搭棚咩:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 綠燈俠 於 2012-10-24 08:30 PM 發表 查看引用來源
令仔真係著數d。:smile_39:

你覺得佢講真?
又你見過佢 ?

我之前都有出個post,不過唔係呢一區出

至於遇到呢D事,隻手都係唔好郁,等佢郁再配合佢動作

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆