上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
213  17.7k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-18 01:57 發表 查看引用來源
你點會淨係得男神丫😏
我幫人梗係唔會有任何要求
唔好講到我好多仔食好多仔圍啦....
餓咗幾個月...我都係暫時得男神啫....188 黎黎去去個班師兄....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-18 02:02 發表 查看引用來源
唔好講到我好多仔食好多仔圍啦....
餓咗幾個月...我都係暫時得男神啫....188 黎黎去去個班師兄....
但你長時間都係度傾,唔多唔少都會有fans既,餓左幾個月咁耐😱

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-18 02:02 發表 查看引用來源
我仲以為你睇左第二度既相🙈🙈
咁洗唔洗捉住手仔教
有第二度既相睇?
人妻係八妹仔,有興趣,邊樹有野睇?

你教人妻寫,講解下,講唔明先捉手仔教🙊

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-6-18 02:08 發表 查看引用來源
有第二度既相睇?
人妻係八妹仔,有興趣,邊樹有野睇?

你教人妻寫,講解下,講唔明先捉手仔教🙊
係呢度一個有圖睇既地方🙈🙈去搵下😏
咁要好詳細同深入咁講解先得喎😉

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-18 02:10 發表 查看引用來源
係呢度一個有圖睇既地方🙈🙈去搵下😏
咁要好詳細同深入咁講解先得喎😉
貼圖區?
人妻勁少去果樹
聽朝去睇
唔知會唔會睇左後今晚訓唔著🙊🙊

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-18 02:06 發表 查看引用來源
但你長時間都係度傾,唔多唔少都會有fans既,餓左幾個月咁耐😱
你唔係以為我真係密密食嘛...... 我只係食咗男神一個男人...無其他啦...🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-6-18 02:16 發表 查看引用來源
貼圖區?
人妻勁少去果樹
聽朝去睇
唔知會唔會睇左後今晚訓唔著🙊🙊
yes🙈🙈我都係貼左一次之嘛,唔會訓唔著啦,好少野之嘛

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-18 02:17 發表 查看引用來源
你唔係以為我真係密密食嘛...... 我只係食咗男神一個男人...無其他啦...🥰🥰🥰🥰
少女姐咁專一😱😱

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-18 02:20 發表 查看引用來源
yes🙈🙈我都係貼左一次之嘛,唔會訓唔著啦,好少野之嘛
原來你的相……失常少女好專注,你要好好待人了……

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-6-18 02:27 發表 查看引用來源

原來你的相……失常少女好專注,你要好好待人了……
我只係幫佢哋徵友姐,我對佢哋都會好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆