上一頁下一頁
發新話題

wechat附近有人?

收藏  |  訂閱
69  17.5k

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-6-13 02:12 發表 查看引用來源
有次有個類似媽媽嘅中女問我要相, 我就 send 左同事張相俾佢, 馬上被人拉黑 ... 哈哈
咁搞笑, 通常我會send d無樣相比佢, 但真係我

微信 好多扮女人叫你投資 有話有乜好消息 無親無戚怎會益你 小心

引用:
原帖由 7度 於 2020-6-13 13:27 發表 查看引用來源
微信 好多扮女人叫你投資 有話有乜好消息 無親無戚怎會益你 小心
總之講錢失感情

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-6-12 12:09 發表 查看引用來源
尼度玩wechat既人相信真係唔少, 但玩附近的人應該係少之又少掛。
昨晚起張床度返睇緊過氣原創港漫 - 龍虎門之際, 電話無啦啦震我春袋(註**為左唔好miss客call, 我夜晚睇電腦時, 好多時都會放個電話起條J個位置), 一 ...
佢正在荃灣飲緊酒,即是酒吧啦,一個女人飲,想要搵仔陪使乜要在wechat附近的人找,酒吧大把仔溝啦,即刻睇埋樣,啱嘅先同佢吹,在附近的人找,又唔知對方乜樣和幾大,可能出到嚟見到個樣好似八兩金咁,又或地中海的豬肉佬咁,有冇女會咁蠢唔簡單直接在酒吧搵?要在wechat附近的人找?
所以中伏幾會好大,呢d都係想呃錢多。

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-6-13 01:24 發表 查看引用來源
仲有好多印印姐姐 ......
有啲印印唔用套

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-14 02:43 發表 查看引用來源
佢正在荃灣飲緊酒,即是酒吧啦,一個女人飲,想要搵仔陪使乜要在wechat附近的人找,酒吧大把仔溝啦,即刻睇埋樣,啱嘅先同佢吹,在附近的人找,又唔知對方乜樣和幾大,可能出到嚟見到個樣好似八兩金咁,又或地中海的豬肉佬咁,有冇女會咁蠢 ...
好長盡分析

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-14 02:43 發表 查看引用來源
佢正在荃灣飲緊酒,即是酒吧啦,一個女人飲,想要搵仔陪使乜要在wechat附近的人找,酒吧大把仔溝啦,即刻睇埋樣,啱嘅先同佢吹,在附近的人找,又唔知對方乜樣和幾大,可能出到嚟見到個樣好似八兩金咁,又或地中海的豬肉佬咁,有冇女會咁蠢 ...
重諗到咁多野都幾犀利😂😂
早5-6年開始間中有玩,hi 10個都有1-2個覆,覆得嘅10個又有1-2個約得
都叫做約過4-5個,之後某forum搵到個長keep左幾年
上年長keep果個結婚收山,再玩已經難左10倍

時常都有開附近的人睇下~以前就傾下計~搵女性朋友! 不過現在就唔同晒搵生意多~之前果排就好多金融, 投資妹! 呢排就健康產品! 無後生~多數係35歲姐姐級以上

所以我都覺得好神奇, 有女附近的人我, 可惜果日唔想做傻仔

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-6-12 12:09 發表 查看引用來源
尼度玩wechat既人相信真係唔少, 但玩附近的人應該係少之又少掛。
昨晚起張床度返睇緊過氣原創港漫 - 龍虎門之際, 電話無啦啦震我春袋(註**為左唔好miss客call, 我夜晚睇電腦時, 好多時都會放個電話起條J個位置), 一 ...
曾經用wechat 附近的人,搵到兩個大陸和一個港女,全部都是 先溝 食埋 再飛
這3條女仲要是真心,奈何當時我是一個渣男

回想起來.......已是 6 至 7 年前的故事,現在的wechat 只是一個錢包

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆