上一頁下一頁
發新話題

大叔巧遇F cup妹妹仔(更新#10/#14/#23/#44/#55/#106/#111)

收藏  |  訂閱
288  89.3k

係架,都有d墮墮地,佢慣左著兩件背心貼乳貼
引用:
原帖由 bentayga 於 2020-6-9 09:33 發表 查看引用來源
咁大對波都唔戴bra咪好易墮囉!

回覆 41# 我要再抱抱 的帖子

咁就要麻煩師兄成日幫佢托住喇🤣🤣🤣🤣

回覆 41# 我要再抱抱 的帖子

大大力J持師兄多圖多文

上車之後我哋四目交投 跟住我情不自禁咁攬住佢 ,當然其中一隻手係橫跨佢嘅心口即刻感覺到佢嘅胸前偉大好柔軟,跟住我就開車去我哋嘅荒唐酒店,呢間酒店嘅特色係全海景一望無際嘅海景,去到酒店之後我哋辦完手續入房嗰刻我哋兩個都攤咗喺張床上面, 就係咁我哋兩個就慢慢靠近咗我就攬住咗佢 個嘴輕輕係佢耳邊同佢講嘢,佢好敏感已經有細細聲咁發出一啲好舒服嘅聲音,忍咗咁耐終於都要爆發啦,我哋兩個嘴好似磁石咁黐埋一齊,兩條脷互有攻守嗰一刻兩個好似想啜咗對方條脷出嚟咁樣,當然我隻手已經開始幫佢搜身,佢隻手亦都向住我下面進發 摸到佢個胸嘅位置真係讚嘆咗一聲,兩隻手都揸唔曬仲要係有彈性,唔揸由自可一揸發現冇帶bra 完全好似預左畀我食佢咁,嗰一種震撼非筆墨可以形容 一隻手揸住一邊係完全掌握唔曬,揸佢嘅同時佢嗌得更加犀利,而佢隻手就攝咗落我條褲度 不停喺裏面抄好似想搵番一啲唔見咗嘅嘢 ,一摸落去佢就話或鐵柱咁, 閃電間我哋已經將對方嘅衫已經除曬😋😋😋

引用:
原帖由 我要再抱抱 於 2020-6-9 10:21 發表 查看引用來源
上車之後我哋四目交投 跟住我情不自禁咁攬住佢 ,當然其中一隻手係橫跨佢嘅心口即刻感覺到佢嘅胸前偉大好柔軟,跟住我就開車去我哋嘅荒唐酒店,呢間酒店嘅特色係全海景一望無際嘅海景,去到酒店之後我哋辦完手續入房嗰刻我哋 ...
精彩,支持,留名等update

呢張清楚,可能吾止F喇
引用:
原帖由 我要再抱抱 於 2020-6-9 07:03 發表 查看引用來源
出多張相先🤭反應好再加

引用:
原帖由 我要再抱抱 於 2020-6-9 10:21 發表 查看引用來源
上車之後我哋四目交投 跟住我情不自禁咁攬住佢 ,當然其中一隻手係橫跨佢嘅心口即刻感覺到佢嘅胸前偉大好柔軟,跟住我就開車去我哋嘅荒唐酒店,呢間酒店嘅特色係全海景一望無際嘅海景,去到酒店之後我哋辦完手續入房嗰刻我哋 ...
好精彩……期待大戰連場……

引用:
原帖由 我要再抱抱 於 2020-6-8 19:00 發表 查看引用來源
我本身係一位44歲大叔,機緣下係一次旅行認識左F cup的朋友,F cup既朋友都係好波之人目測都有D cup好可惜佢係同bf去旅行,但係我都話晒有同人影開相,所以都同阿D cup影左d相之後交換左聯絡電話,阿D cup話介紹個朋友比我識😏 ...
點解在外國機場等,不在香港機場等??

話時話,你有沒有食埋 d cup 朋友

因為我地係吾同機場出發,冇食D cup啦😂佢有男朋友
引用:
原帖由 okvisa 於 2020-6-9 12:11 發表 查看引用來源

點解在外國機場等,不在香港機場等??

話時話,你有沒有食埋 d cup 朋友

大波有少少墮係好正常, 女上或後推正爆

不過最怕嘅係超大乳暈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆