上一頁下一頁
發新話題

最新#112!!有無人入黎分享同同事搞野既故事呀?

收藏  |  訂閱
134  37.5k

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-5-29 03:31 發表 查看引用來源
其實係公司扑野, 超唔舒服, 只不過覺得刺激而已
都係㗎,不過真係刺激囉

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-29 08:52 發表 查看引用來源
都係㗎,不過真係刺激囉
咁本身你自己係想定唔想架先?

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-5-29 04:17 發表 查看引用來源
第一個公司同事

個時剛剛大學畢業, 入左間公司做 marketing, 跟採購部一個女同事經常有接觸, 佢個時 2 到尾, 少少輕熟女感覺, 個時血氣方剛, 對住呢副發育成熟嘅 S 身型, 真係日日都有性幻想

因為經常接觸, 好快熟 ...
真係好有型,你唔驚俾人知道炒左你咩?又或者個女仔突然發顛,話你非禮佢咪PK。到時唔係無左份工咁簡單!
Anyway 非常妒忌你,個女仔身型好OK架?

引用:
原帖由 04329234 於 2020-5-29 10:34 發表 查看引用來源

真係好有型,你唔驚俾人知道炒左你咩?又或者個女仔突然發顛,話你非禮佢咪PK。到時唔係無左份工咁簡單!
Anyway 非常妒忌你,個女仔身型好OK架? ...
長時間試探覺得 ok 先出手嘅

波唔大, 不過都叫有胸有腰, 而且高度合適, 站立後推一流

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2020-5-29 10:30 發表 查看引用來源

咁本身你自己係想定唔想架先?
想,因為第一次佢帶我去佢公司,都好鍾意果種感覺架

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-29 13:42 發表 查看引用來源
想,因為第一次佢帶我去佢公司,都好鍾意果種感覺架
咁之後有無第二第三次?

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-5-29 11:00 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70029892
點解同個女同事會打車輪先?

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-5-29 10:45 發表 查看引用來源

長時間試探覺得 ok 先出手嘅

波唔大, 不過都叫有胸有腰, 而且高度合適, 站立後推一流
我都好想好似你咁,可以喺公司偷偷地揸波,一定high到爆。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆