蠢蠢女友

收藏  |  訂閱
31  10.1k

蠢蠢女友

話說呢排我鐘意左玩傳說對決隻Game,成日係屋企無野做就玩,女友係同我同居,所以成日詐型話我唔陪佢,自己係到打機。

琴晚食完飯,我又係自己打機,無咩理我女友,點知佢無lala走埋黎阻住我,我緊係繼續唔理佢喇,搞搞下佢就摸我碌肉腸,摸摸下仲幫我含,其實平時搞野既時間,女友都有幫我含,但平時都係前戲野,無咩特別,但今次擺明玩尻我,用盡哂佢畢生既功力,又打圈又深喉,爽到爆炸。

但我靈機一動,諗到如果我一放低部電話,女友隨時就停口,咁我緊係扮下傻先,繼續享受下,但係又唔可以表露出黎,我仲叫女友唔好搞我。

過左大約5分鐘後,已經頂唔住,口爆左女友,射既時候緊係俾小小力撳住女友個頭,有經驗人士應該知我講緊咩,女友吐返哂d精落紙巾,我本身諗住撳佢落床追多Q,點知佢話因為我成日打機要罰我,唔俾搞野,仲話之後再唔改善,就以後都唔俾搞野。

我無再出聲,諗諗下其實女友都幾蠢,AV級既服侍加埋口爆,仲以為係罰緊我,諗起都爽皮。

引用:
原帖由 holoveyee 於 2020-6-29 19:00 發表 查看引用來源
話說呢排我鐘意左玩傳說對決隻Game,成日係屋企無野做就玩,女友係同我同居,所以成日詐型話我唔陪佢,自己係到打機。

琴晚食完飯,我又係自己打機,無咩理我女友,點知佢無lala走埋黎阻住我,我緊係繼續唔理佢喇,搞搞下佢就摸我碌肉 ...
😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏呵抵死,掛住打機

引用:
原帖由 holoveyee 於 2020-6-29 19:00 發表 查看引用來源

琴晚食完飯,我又係自己打機,無咩理我女友,點知佢無lala走埋黎阻住我,我緊係繼續唔理佢喇,搞搞下佢就摸我碌肉 ...
咁著數?咁師兄你要好好善待你嘅女友喇

回覆 3# pc6983 的帖子

一陣諗住再打下機先,睇下有無得罰下我,口爆多一獲

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-29 19:28 發表 查看引用來源
😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏呵抵死,掛住打機
打機都發現好處。

引用:
原帖由 holoveyee 於 2020-6-29 20:15 發表 查看引用來源
一陣諗住再打下機先,睇下有無得罰下我,口爆多一獲
師兄好大膽

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-6-29 20:21 發表 查看引用來源

師兄好大膽
今晚再報結果。

引用:
原帖由 holoveyee 於 2020-6-29 20:43 發表 查看引用來源

今晚再報結果。
快啲啦!

引用:
原帖由 holoveyee 於 2020-6-29 20:43 發表 查看引用來源

今晚再報結果。
打緊  (失常少女b) 加我🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 21:08 發表 查看引用來源
打緊  (失常少女b) 加我🤣🤣
打緊咩?

前往最後回覆