上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:06 PM 發表 查看引用來源
唔知由幾時開始...
我出街戈陣/飲酒戈陣見到d大隻又高又man ge男人...
我就會有一種好想同佢黎返穫GE感覺...
有時見到D拖住個B又有老婆但又大隻又高又MAN  GE男人我就更加興奮...
即刻濕哂..."
不斷咁幻想 ...
幻想,個個人都有架喇。樓主已經 18 歲,對心儀嘅男性有幻想,係十分正常。但「大隻」未必同耐戰力成正比,「高」又唔一定代表粗大夾長架。

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-8 04:05 PM 發表

haha...唔緊要.,..我特登買條褲嚟妳度試...wakkaka
聚龍果頭吖ma...
:smile_15: 你知道我住邊...我咪俾你上黎lo~~”:smile_30: :smile_30:
不過我驚到時會俾你gf追砍...:smile_30:

哈哈... 我夜晚同幾個朋友有間 bar 架嘛..咪成日飲囉..  :smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:06 PM 發表 查看引用來源
係咪啤酒肚黎架???"

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:09 PM 發表 查看引用來源
你係木獨ge話就唔會喺到同我傾計啦
我咪死剩隻手個隻囉(只係識打字):smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 04:07 PM 發表
哈哈.. 咁我地由邊度開始了解先好呢... :smile_30:
野~~”你鐘意啦:smile_40:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 16:10 發表
:smile_15: 你知道我住邊...我咪俾你上黎lo~~”:smile_30: :smile_30:
不過我驚到時會俾你gf追砍...:smile_30:
妳講過比我聽啦.....妳唔講咪得lor..:smile_44:
同埋....買褲梗係要試架啦.....haha

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 04:10 PM 發表 查看引用來源
哈哈... 我夜晚同幾個朋友有間 bar 架嘛..咪成日飲囉..  :smile_30:
咁咪可以捧下場囉:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 ughked 於 2008-12-8 04:09 PM 發表

幻想,個個人都有架喇。樓主已經 18 歲,對心儀嘅男性有幻想,係十分正常。但「大隻」未必同耐戰力成正比,「高」又唔一定代表粗大夾長架。
哈~~"大佬呀..."
咁個個都有著庫..."
你唔會睇到佢有佢有幾粗有幾長掛:smile_45:

唔好唔好.. lady first 嘛..:smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:11 PM 發表 查看引用來源
野~~”你鐘意啦:smile_40:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 04:10 PM 發表
:smile_30: 唔怪之得啦:smile_30: "
中年發福加啤酒肚..."
威力大到嚇死你:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆