上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

咁我岩唔岩姐...
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:50 PM 發表 查看引用來源
哈~~呢d野唔快得個wo~~”
要搵到個又好...又滿足到我ge男人都幾難

引用:
原帖由 3552 於 2008-12-8 03:42 PM 發表
但你知唔知道,最最..........敏感係边到呀
一摸会有彈起既反應
哈哈~~呢d野唔可以隨便講俾人知個wo~~”

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:46 PM 發表 查看引用來源
咩姐... 我都做個死o靚仔嘛... 而家再唔讚下自己... 遲d變左老坑果陣就連自己都讚唔落架喇... :smile_30:

咁你讚埋我啦:smile_38: :smile_30: :smile_30:

唉.. 我而家開始步入緊中年嘛.... :smile_19:
我覺得d 肌肉同頭髮好似開始離開緊我.. 但係個肚腩就..:smile_19:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:52 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈哈哈...笑死我喇..............................................................."

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 15:49 發表
係=.="
之前做armani戈陣我都試過對個鬼佬有幻想:smile_47:
戈陣佢又好似想食我咁wo~~”
佢自從第一日黎過我地到買3之後...”
就連續幾日都黎搵我買3...
即使已經睇過哂冇野岩都要勉強買d野...” ...
haha...咁一陣我嚟搵妳幫我試褲...wakkakak

唔使讚你啦... 你已經係一個幸福男人啦... :smile_46:
引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-12-8 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁你讚埋我啦:smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 03:45 PM 發表

通常壞男人都係得女性歡心既:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔通木獨男妳會鍾意咩:smile_34: :smile_34:
咁又係~~”
最憎木獨男

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 03:52 PM 發表

妳好難滿足架咩:smile_14: :smile_30:
:smile_30: 都唔易...但又唔難wo:smile_30:

回覆 48# 的帖子

係唔會有滿足,因為我覺得你係幾強嘅女人,而你想試多啲

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 03:52 PM 發表

妳好難滿足架咩:smile_14: :smile_30:
:smile_30: 都唔易~~"但又唔難wo~”:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆