上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

回覆 29# 的帖子

但你知唔知道,最最..........敏感係边到呀
一摸会有彈起既反應

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:42 PM 發表 查看引用來源
好難唔去諗呢..."
佢太得我歡心喇
暫時對其他樹冇咩興趣~~"
通常壞男人都係得女性歡心既:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔通木獨男妳會鍾意咩:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:39 PM 發表
又唔係wor... 只係可以話你睇男仔既角度唔同姐.. 我都識 d 女仔唔仲意 d 好後生... 成個死o靚仔咁....
30 幾果d 會成熟好多
, 而且仲好玩得... (哈哈.. 讚緊自己添 )
好讚紅色戈句..."哈哈...
但橙色戈句... ... ... ...

咩姐... 我都做個死o靚仔嘛... 而家再唔讚下自己... 遲d變左老坑果陣就連自己都讚唔落架喇... :smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:45 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:45 PM 發表 查看引用來源
咁呢位大隻佬岩妳喎:smile_38:
又大隻又3字頭:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-8 03:42 PM 發表

HAHA.....妳真係咁諗....!!!
係=.="
之前做armani戈陣我都試過對個鬼佬有幻想:smile_47:
戈陣佢又好似想食我咁wo~~”
佢自從第一日黎過我地到買3之後...”
就連續幾日都黎搵我買3...
即使已經睇過哂冇野岩都要勉強買d野...”
戈陣見佢咁...我咪玩下佢lo..."
有一日我專登著條t-back返去..."
拎野俾佢戈陣專登俾佢睇
佢試庫要改腳戈陣我又扮唔小心掂到佢戈到...
之後扮怕羞..."
最後戈日...
佢問我幾點收工..."
之後叫我去飲野..."
但最尾我都係吾夠膽:')

回覆 43# 的帖子

我都未到40,但我会想同40以上嘅女人有性,記住係要有女人味個種

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:42 PM 發表
哈哈.. 咁你快d 搵個好男仔拍拖.. 解決左你生理需要.. 咪唔會亂諗野囉... :smile_35:
哈~~呢d野唔快得個wo~~”
要搵到個又好...又滿足到我ge男人都幾難

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:46 PM 發表
咩姐... 我都做個死o靚仔嘛... 而家再唔讚下自己... 遲d變左老坑果陣就連自己都讚唔落架喇... :smile_30:
哈哈哈哈哈哈哈哈...笑死我喇..............................................................."

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:50 PM 發表 查看引用來源
哈~~呢d野唔快得個wo~~”
要搵到個又好...又滿足到我ge男人都幾難
妳好難滿足架咩:smile_14: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆