上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:32 PM 發表
咩姐.. 而家 30幾歲果d 好失禮你咩... :smile_19:
=口=唔係呀~~"
而只係已我呢個年紀黎講..."
對d  3字頭ge男人有咁大ge興趣...
有d人會覺得幾奇怪...

不過幻想下都唔冇咩問題o既... 唔好影響讀書, 工作, 正常生活咪ok 囉..
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:06 PM 發表 查看引用來源
唔知由幾時開始...
我出街戈陣/飲酒戈陣見到d大隻又高又man ge男人...
我就會有一種好想同佢黎返穫GE感覺...
有時見到D拖住個B又有老婆但又大隻又高又MAN  GE男人我就更加興奮...
即刻濕哂..."
不斷咁幻想 ...

引用:
原帖由 gri 於 2008-12-8 03:32 PM 發表

你今年幾大呀~~~~
自己睇返第一頁...我有答過呢個問題~~"

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:31 PM 發表 查看引用來源
其實已有心上人..."
但..."我知佢唔係一個好男人..."
所以...我迫緊自己唔去諗佢..."
咁咪唔好諗囉
仲有咁大個森林係度等妳:smile_38: :smile_30:

又唔係wor... 只係可以話你睇男仔既角度唔同姐.. 我都識 d 女仔唔仲意 d 好後生... 成個死o靚仔咁....
30 幾果d 會成熟好多, 而且仲好玩得... (哈哈.. 讚緊自己添 )
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:35 PM 發表 查看引用來源
=口=唔係呀~~"
而只係已我呢個年紀黎講..."
對d  3字頭ge男人有咁大ge興趣...
有d人會覺得幾奇怪...

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 03:35 PM 發表
不過幻想下都唔冇咩問題o既... 唔好影響讀書, 工作, 正常生活咪ok 囉..
之前做野...試過有個客同個老公黎..."
我又喺到幻想..."
個客入左去試3...
我望住佢老公...面都紅埋.."
之後佢老公問我係咪好熱...
做咩面紅...
我呆左唔識答佢..."
個腦喺到諗..."係呀...我好熱呀..."跟住計續諗我同佢一齊除3... ... ... ...:smile_19:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 15:40 發表
我又喺到幻想..."
個客入左去試3...
做咩面紅...
我呆左唔識答佢..."
個腦喺到諗..."係呀...我好熱 ...
HAHA.....妳真係咁諗....!!!

哈哈.. 咁你快d 搵個好男仔拍拖.. 解決左你生理需要.. 咪唔會亂諗野囉... :smile_35:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:40 PM 發表 查看引用來源
我又喺到幻想..."
個客入左去試3...
做咩面紅...
我呆左唔識答佢..."

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:40 PM 發表 查看引用來源
我又喺到幻想..."
個客入左去試3...
做咩面紅...
我呆左唔識答佢..."
妳都幾易有幻想架喎

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 03:36 PM 發表

咁咪唔好諗囉
仲有咁大個森林係度等妳:smile_38: :smile_30:
好難唔去諗呢..."
佢太得我歡心喇
暫時對其他樹冇咩興趣~~"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆