上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 美國狼婿--幹著那個看不起我的猶太丈母娘!(#15 本故事原形影片)

收藏  |  訂閱
63  10.5k

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-7-2 09:13 AM 發表 查看引用來源

人生有幾多個十五年,你對香港色情文學, 都可以算貢獻良多,你的作品必已成為好多中年人的(少年回憶 )👏👏👏
哇,咩講到咁大呀。。。你真係識哄人的呢!

講真,雖然我出道15年,但其實都己經,過左色文最高峰期。。。
雖然都算蓬勃,但果陣我文筆仲好幼稚;我自問要到2008年,
筆法先算成熟。。。果陣色文,基本都末落左拉

說句不知廉恥的話,我就好似伊達政宗咁,有“遲左五年出道”之遺憾

引用:
原帖由 spamna 於 2017-6-30 01:01 PM 發表 查看引用來源
哇唷!終於有時間睇你編新作(都唔算新啦,過了兩個月多有,不過;有心唔怕遲,十月都係拜年時,廢話唔講啦!)真係可憐天下父母心,外母守護女兒聲譽,自己屈辱俾賤格女婿下臭J玩玩,而尾段更帶出外母強烈頑強性格,寧 ...
S兄 , 你唔係又開始潛水下哇 ... :smile_35:

對於S兄既評價 , 首先小弟要聲明既係 , 呢篇其實都算搞笑向作品 ,
所以S兄唔駛睇得咁認真 ... 或者應該話 , 唔駛用D咁社會向角度去睇

雖然話 , 近年作品己經重社會角度 , 但小弟都會試著多方向嘗試 ,
希望S兄都係拉 !!! 不過小弟下一篇作品 , 預計會係7月20日上市 ...
但係社會向作品 , 希望S兄到時留意拉~~

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 5-7-2017 09:06 發表 查看引用來源

S兄 , 你唔係又開始潛水下哇 ... :smile_35:

對於S兄既評價 , 首先小弟要聲明既係 , 呢篇其實都算搞笑向作品 ,
所以S兄唔駛睇得咁認真 ... 或者應該話 , 唔駛用D咁社會向角度去睇

雖然話 , 近年作品己經重 ...
哈哈!我啱係潛水,只係手頭上有點忙姐,我都有留意你動向嘅!:smile_35:其實你講得啱:smile_15:,太認真就失去故事性,你可始動筆寫猶太外母親女兒手冊未啊:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-7-5 01:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈!我啱係潛水,只係手頭上有點忙姐,我都有留意你動向嘅!:smile_35:其實你講得啱:smile_15:,太認真就失去故事性,你可始動筆寫猶太外母親女兒手冊未啊:smile_13:
1,S兄如果可以既話 , 就回埋我#28拉:smile_47:

2,呢篇唔會有續篇架拉 ... 本來係原影片之中 , 係有一段外母撞破未結婚既男主同凱莉
結果男主就係凱莉面前要脅外母 ... 其實係 "埋牙情節" 既對白 , 會比這篇更有趣 ,
但我無唸住一個題才寫兩篇拉~~

3,其實我仲有5篇就收皮架勒 ... 其中兩篇會主力寫社會議題 ,
始終我係一個 "色文以載道" 的作家麻 ... 用香港語言來講 , 我會寫一篇左派工會組織
一篇綜援戶色文 , 後者我未唸大綱 , 但會幾有 "文學範" 的味道 ,
記住到時來睇喎 !!!

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 6-7-2017 09:41 發表 查看引用來源

1,S兄如果可以既話 , 就回埋我#28拉:smile_47:

2,呢篇唔會有續篇架拉 ... 本來係原影片之中 , 係有一段外母撞破未結婚既男主同凱莉
結果男主就係凱莉面前要脅外母 ... 其實係 "埋牙情節" 既對白 , 會比這篇更有 ...
#28我都冇乜嘢回喎,你作品(單元來計)一向節奏快趣外,情節OK,不過今次淫意下降了,屬於D級制作,我嫌女婿還未夠淫賤,賤格賤都盡,在短短單元故事,應發揮賤格佬心態,要放盡去!除了逼外母含之外,還要逼外母食有料多士(+精),迫外母食,仲要叫埋凱莉一齊食,咁樣會吸晴多人睇。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-7-6 01:13 PM 發表 查看引用來源
#28我都冇乜嘢回喎,你作品(單元來計)一向節奏快趣外,情節OK,不過今次淫意下降了,屬於D級制作,我嫌女婿還未夠淫賤,賤格賤都盡,在短短單元故事,應發揮賤格佬心態,要放盡去!除了逼外母含之外,還 ...
咁又唔係太好 , 其中原因有三 :

1,無錯 , 我呢篇既男主設定就係淫賤 , 但沒有到你那種程度 ...
佢會同老婆去玩換妻  3P , 會去迫姦外母 , 最後從而屈埋外母D錢 ;
但佢唔係日式變態漫畫 , 鐘意大玩調教凌辱 , 尤其公開凌辱果種人 ,
佢可以話係普遍意義下既爛人 , 但唔係變態

2,就係對白 ... 我講過我呢篇主要玩對白 , 而且坦白講 ,
有好多都係抄原片出來 ... 但正正因為咁 , 佢D對白真係算非常合理
相反好似你咁寫 , 我其實會唔知點樣可以寫到 , 口硬又照做既感覺 ,
精都吞埋 , 仲可以點樣口硬???!!!

3,你地成日話我重口 , 我今次咪剩係口交+乳交+顏射 ,
輕你地一次口味羅 ^.^

最後 , 如果S兄係想同睇賤男同場調教母女 , 可以睇小弟以下舊作 :
與母女同床--
http://www.188channel.com/viewth ... mp;extra=page%3D105
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 7-7-2017 09:50 發表 查看引用來源

咁又唔係太好 , 其中原因有三 :

1,無錯 , 我呢篇既男主設定就係淫賤 , 但沒有到你那種程度 ...
佢會同老婆去玩換妻  3P , 會去迫姦外母 , 最後從而屈埋外母D錢 ;
但佢唔係日式變態漫畫 , 鐘意大玩調教凌辱 ,  ...

最後 , 如果S兄係想同睇賤男同場調教母女 , 可以睇小弟以下舊作 :

與母女同床--

母女同床較早在文已回了,帶點AV情節咁上下啦,少亮點咁:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-7-7 09:45 PM 發表 查看引用來源
母女同床較早在文已回了,帶點AV情節咁上下啦,少亮點咁:smile_13:
駛唔駛踩咁盡???!!!:smile_35:

不過小弟仲係想補充一下#36既第1點 ...
我地成日將賤人同爛人同意化 , 但其實佢地係有D分別架 ...
賤人即係賤格拉 , 呢度唔多解釋勒 ; 但爛人呢 , 係小弟理解之中 ,
其實佢地只係死蛇爛鱔  無咩動力  得過且過 , 會好似故事中咁 ,
為左輕易呃到D , 就威迫外母XX

再簡單D講 , 爛人就好似好多底層百姓中 , 慵懶  社會寄生蟲式存在
但最重要都只係咁 , 唔會刻意去傷害人 , 甚至以傷害人達到快感 ...
賤人 , 或者我地可以改用 "變態" 二字 , 就係小弟之前作品出現好多
但今次男主只係爛人 , 完全唔係變態 ... 而小弟之後幾篇 ,
都係寫爛人為主 , 應該就無 "變態" 作品

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 8-7-2017 08:37 發表 查看引用來源

駛唔駛踩咁盡???!!!:smile_35:

不過小弟仲係想補充一下#36既第1點 ...
我地成日將賤人同爛人同意化 , 但其實佢地係有D分別架 ...
賤人即係賤格拉 , 呢度唔多解釋勒 ; 但爛人呢 , 係小弟理解之中 ,
其實佢地 ...
但我觀點又唔係咁樣睇法,用賤女婿屌外母作來講,我覺得男主真係賤格:smile_13:當一個正常男人來講,除咗屌自己女人之外,最多出去滾,但依個女婿沒全冇出去搵其他女人玩,仲要逼外母來口交,事問常正正常常掂會對住一個50歲以(或更大年紀)上女人起啖,而美國女人一上50歲之後;身裁走樣到。。。似睇到...鬼見愁咁:smile_39:性趣都打了五折啦,真係蒙頭入閘(自己老婆另計,法律約束要餵妻子,冇辦法)

不過唔否認某50歲女人都見得人,如果有真係;真係佰中冇一依個外母抵屌啦。

:smile_38:

今次冇講外母真實年齡,只見形容外母豐滿臀部和圓渾胸口,

:smile_13:

如果講多少少樣子會好好,或者

當係魔美女啦,金髮秀麗,五官標緻,不像過50歲女人,40歲都有人會信。加多幾句,故事就會好睇,大家會幻想〝羅琳〞魔美女,有樣有身材,可以即上;唔駛蒙頭入閘。

變態。。。冇時間:smile_35:

下次再講

:smile_15:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-7-9 02:27 PM 發表 查看引用來源
但我觀點又唔係咁樣睇法,用賤女婿屌外母作來講,我覺得男主真係賤格:smile_13:當一個正常男人來講,除咗屌自己女人之外,最多出去滾,但依個女婿沒全冇出去搵其他女人玩,仲要逼外母來口交,事問常正正 ...
... S兄 , 你有無唸過你一句句 "掂會對住一個50歲以(或更大年紀)上女人起啖"
叫身為作者的小弟 , 該作何感想???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,我反覺得羅琳一D都唔正 , 臉係硬膠臉 , 胸係不倒胸 ... 講真我一D都唔想掂 ,
小弟是崇尚自然美的 , 就是樣貌平凡一點 , 性格騷一點不就可以了嗎???

就好似小池絵美子咁 :

3,最後係想講新作進度 ... 之前一個月都有野忙緊 , 仲以為今次趕唔切要脫期 ,
但尋日前日淫思小爆發(E+狀態不比當年 , 己經唔太可能大爆發) ,
一次寫左5行 , 只剩10行就可以完成 ... 今次作品傾向 "日常向" ,
作品叫<工會女總務的日常> , 而且係小弟收皮倒數第5篇 , 希望S兄到時支持 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆