上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

咁你想要咩獎勵呀? :smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-9 04:43 PM 發表 查看引用來源
baby不嬲都乖乖架啦

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-9 04:57 PM 發表
我要你~~
baby仲有6個半鐘就生日喇~~":')

引用:
原帖由 bABY.M 於 8/12/2008 08:21 PM 發表 查看引用來源
係唷~~"好耐冇見喇
去左邊?咁耐唔出現

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-9 04:57 PM 發表 查看引用來源

大隻佬!!!!我記得返你係邊個啦 :smile_35:

唔講咁多~自隊一打芝仔認衰女先

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-9 05:57 PM 發表

去左邊?咁耐唔出現
其實一直喺DISCUSS...不過唔喺呢個版之嘛~~

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 03:06 PM 發表 查看引用來源
唔知由幾時開始...
我出街戈陣/飲酒戈陣見到d大隻又高又man ge男人...
我就會有一種好想同佢黎返穫GE感覺...
有時見到D拖住個B又有老婆但又大隻又高又MAN  GE男人我就更加興奮...
即刻濕哂..."
不斷咁幻想 ...
你鐘意d男士要大隻又要大年紀....:smile_13:

哈哈... 你要我? 識貨wor..

預先少少祝你生日快樂先啦..... :smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-9 05:24 PM 發表 查看引用來源
我要你~~
baby仲有6個半鐘就生日喇~~":')

你而家先記得我係邊個.... :smile_19:
自隊還自隊... 唔好太貓wor... 唔係就要勞煩我送你走架喇.... :smile_47:
引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-9 06:05 PM 發表 查看引用來源

大隻佬!!!!我記得返你係邊個啦 :smile_35:

唔講咁多~自隊一打芝仔認衰女先

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-9 06:47 PM 發表 查看引用來源
你而家先記得我係邊個.... :smile_19:
自隊還自隊... 唔好太貓wor... 唔係就要勞煩我送你走架喇.... :smile_47:

因為你之前個Topic俾人del左,我搵唔番,所以唔肯定係你 :smile_30:

你對波好正啵....識唔識震波既先 :smile_47:

baby

生日快樂呀)))))))

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆