上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 05:09 PM 發表

:smile_45: 呢個係諗樣呀:smile_30: :smile_30:
頭先諗緊妳係咪澳門人呀:smile_38:
你做咩諗野呀:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 05:10 PM 發表
唔係你幫我洗咩... :smile_13:
我有潔癖個WO~~"

你地reply得又快又密....好勁呀~!!

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 05:12 PM 發表 查看引用來源
你做咩諗野呀:smile_35: :smile_35: :smile_35:
妳都唔留心聽書喎:smile_39:
頭先妳未講個陣
咪話諗緊妳係咪澳門人囉:smile_38: :smile_38: :smile_30:

講黎聽下? :smile_14:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 05:13 PM 發表 查看引用來源
我有潔癖個WO~~"

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 05:12 PM 發表
放心放心... 我會守信用o既... 第一個一定強左你先.... :smile_30:
唔得WO~~"
我個人好霸道個WO~~"
你係強姦得我...
我就唔可以俾你俾其他人佔有:smile_46:
不過...你又未見過我..."
我可能係塊大豬扒..."~~"!
到時你見到我冇哂胃口..."
加上我琴日CUT左個I及妖后頭..."
勁肉酸...

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 05:13 PM 發表 查看引用來源
我有潔癖個WO~~"
所以咪叫妳洗囉:smile_38:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-12-8 05:14 PM 發表
你地reply得又快又密....好勁呀~!!
我回到頭都痛埋:')
老喇老喇:')

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 05:15 PM 發表

妳都唔留心聽書喎:smile_39:
頭先妳未講個陣
咪話諗緊妳係咪澳門人囉:smile_38: :smile_38: :smile_30:
我完全冇聽過書TIM~~"
呀SIR~~"唔好打我PP呀

如果我見到你冇餵口, 我就唔會強你啦... 唔強你你就唔想佔有我..
咁我可以去搵食囉... :smile_30:

傻妹... 睇過?
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 05:16 PM 發表 查看引用來源
唔得WO~~"
我個人好霸道個WO~~"
你係強姦得我...
我就唔可以俾你俾其他人佔有:smile_46:
不過...你又未見過我..."
我可能係塊大豬扒..."~~"!
到時你見到我冇哂胃口..."
加上我琴日CUT左個I及妖后頭.. ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆