黃江太子酒店

收藏  |  訂閱
20  1.9k

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-8-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
果位師兄都答左2,5,8啦,樓主連甘簡單夜遊術語都唔識,勸你無謂去玩好D
人地唔識有咩奇?駛唔駛咁串人?:smile_44:

引用:
原帖由 puffycute14 於 2009-8-5 03:10 PM 發表 查看引用來源

你都幾無品喎
人地唔識梗要問架啦。依度唔係發問區咩?
連問都唔俾,真係影衰晒依區既人。:smile_39:
哈,依個世界有D人係咁cheap架啦,以為自己識少少就巴巴閉。
你咪幫人出頭呀,因住俾人串埋一份。:smile_45:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-8-6 01:01 AM 發表 查看引用來源
你邊位呀?學人教訓人:smile_o04: 。上面位師兄已經答咗2,5,8,如果甘都唔識,仲追問有無駐場,要幾錢?甘我就真係勸佢唔好去玩,又或且參團好過;豪無經驗上到去,人地見你初哥送上門,哈哈....。唔係唔俾問, ...
唔識咪要問,有咩問題?
留意下你既態度用詞。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-8-6 01:01 AM 發表 查看引用來源
你邊位呀?學人教訓人:smile_o04: 。上面位師兄已經答咗2,5,8,如果甘都唔識,仲追問有無駐場,要幾錢?甘我就真係勸佢唔好去玩,又或且參團好過;豪無經驗上到去,人地見你初哥送上門,哈哈....。唔係唔俾問, ...
你問下你老細識吾識!

有時入地吾系玩開大陸,或者這些簡稱鬼知咩。最初邊個教你136 257 258 369啊!米又系圍內人講!

吾識就吾好出來玩?你都幾天真…這世界有錢就有得玩!

i also wanna know what is '136 257 258 369'......thx

引用:
原帖由 roccostar 於 2009-8-13 09:32 PM 發表 查看引用來源
i also wanna know what is '136 257 258 369'......thx
這些數字就係代表...例如136即係100坐台/300坐台+上房1q/600坐台+陪你過夜(無限q)...至於條女第二朝幾點走...你最好同媽咪囡囡傾好...我試過囡囡7點走...也試過囡囡等我退房(12點)一起走...清楚未...

回覆 16# 的帖子

Q1 .  如果369 ........900陪你過夜(無限q).......咁樣900咪好底玩囉!!

Q2 .  上次我朋友去叫仔仔坐枱、埋單時除左比酒水錢,我見佢比左仔仔$300及帶他去食宵野,食完野就去左唱歌,之後又比他$200,我估擋陪玩之類呱,但無上房喎,其實比錢係咪要分段比架?

Thanks

引用:
原帖由 nclee 於 2009-8-16 03:11 PM 發表 查看引用來源
Q1 .  如果369 ........900陪你過夜(無限q).......咁樣900咪好底玩囉!!

Q2 .  上次我朋友去叫仔仔坐枱、埋單時除左比酒水錢,我見佢比左仔仔$300及帶他去食宵野,食完野就去左唱歌,之後又比他$200,我估 ...
Q1...冇錯...我有朋友一晚起3-4Q...其實好盡架啦...我都唔建議咁短時間做咁多...好傷身...我通常2Q...:smile_35:

Q2...總之坐枱係一個價...唔駛分開比...其實你朋友係咪之後再去第二度唱歌...如果係...呢啲係額外野...當然要再比啦...比幾多就同女女再傾...:smile_35:

回覆 15# 的帖子

電郵號碼呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 17# 的帖子

ching 你可以做到幾多q呀,好抵玩,通常過夜你做到3-4q,女女就不會再比你幹啦

前往最後回覆