上一頁下一頁
發新話題

放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
200  40.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-9 10:14 發表 查看引用來源
師兄咪爽爆😆😆😆
我同我老婆真係好多嘢玩,最緊要大家夠爽,佢畀我教到好多嘢都接受到,除咗肛交

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 10:39 發表 查看引用來源

我同我老婆真係好多嘢玩,最緊要大家夠爽,佢畀我教到好多嘢都接受到,除咗肛交
大家夠爽又肯試新嘢,除咗好玩仲不斷增加新鮮感,兩公婆關係都好好好多

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-9 11:15 發表 查看引用來源

大家夠爽又肯試新嘢,除咗好玩仲不斷增加新鮮感,兩公婆關係都好好好多
好多新鮮感😆😆我的大波金絲眼鏡秘書老婆😘😘有冇師兄鍾意睇?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 11:52 發表 查看引用來源

好多新鮮感😆😆我的大波金絲眼鏡秘書老婆😘😘
呢張呀嫂用口擔住支嘢令人好多幻想🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 10:32 發表 查看引用來源

多謝師兄讚賞,其實好多年前我第一次同佢扑嘢,佢下面已經屬於緊窄嗰種,插入去你會覺得畀佢包住吸住,好彩佢一向都係多水多汁
經過咁多年可能而家佢嘅性經驗同性技巧好咗,所以佢妹妹嗰種啜吸感覺係會畀以前大咗好多,同 ...
或者你老婆係比較敏感類型 掂下都好快濕

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 10:39 發表 查看引用來源

講下教左佢D咩野黎玩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 11:52 發表 查看引用來源

好多新鮮感😆😆我的大波金絲眼鏡秘書老婆😘😘有冇師兄鍾意睇?
谷到好大 夾腸有冇feel

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-9 11:56 發表 查看引用來源

呢張呀嫂用口擔住支嘢令人好多幻想🫢
淫賤老細姣秘書?🤣😆先係個老細叫個秘書口交,跟住插爆佢?🙄🙄
淫賤老細姣秘書我成日都同老婆玩啦

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-9 12:17 發表 查看引用來源
或者你老婆係比較敏感類型 掂下都好快濕
佢本身都係多水多汁,有啲女人要插咗入去喺度郁先開始濕
但係我老婆畀我用手撩下佢陰蒂已經標水,畀我屌之前已經見到佢妹妹濕曬流緊水,一塞入去d水亦已經必出嚟,一拉條嘢出嚟成條嘢都令立立,你可以諗下佢幾好水
幫佢奶嘢都係,用條脷撩兩撩佢已經喺度呻吟,下面已經出曬水準備畀我屌

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-9 12:19 發表 查看引用來源
谷到好大 夾腸有冇feel
佢唔使谷都好大對,可以玩夾腸,玩緊嘅時候佢仲會用隻手撩吓我個頭,用個嘴啜下我個頭,好玩既

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆