上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.8k

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-8 04:29 PM 發表

haha....冇你地份.....haha
下次先....:smile_30:
講得岩呀 野~~咁你諗到食咩未啫~~”
我琴日CUT左個頭...好核突...
你會吾會唔認得我:smile_30:

哈哈... 咁就好喇... 飲酒最緊要開心..
o係 cwb, 最多人排隊個 building :smile_30:
引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 04:16 PM 發表 查看引用來源

絕對唔會啦....去吧飲酒只求同朋友開心飲下既o者
(咁你間吧係邊頭既先)

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:30 PM 發表 查看引用來源
唔知呀~~":smile_19:
我淨係知我好肚餓:smile_24:
咁就快d去搵野食啦:smile_38:
餓壞就唔好啦

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 16:32 發表
野~~"我想你示範多d WO~~” :smile_47: :smile_46: 哇哈哈...
...妳咁講.~我會比人圍架...:smile_44:

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 04:30 PM 發表

呢d要係臨場既發揮喎:smile_30:
要試過先知既.....
:smile_30:咁你搵人試下先...
再話我知啦下

同埋我想話妳知...我....番緊工...haha
今日同唔到妳食....但係我可以介紹妳既..

鎖妳鎖妳,

咁快就咁聽話?  哈哈.. 真係乖.. :smile_30:
引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:17 PM 發表 查看引用來源
野~~你係一家之主黎架嘛~~"
梗係要聽你話架:smile_30:

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-8 04:31 PM 發表
妳果頭果間唔好食架...一係就去到食椰汁雞面...
=口=”...邊到係我戈頭戈間???"
咦~~又椰雞...唔食呀...成日都食...食到厭=.=

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 16:35 發表
=口=”...邊到係我戈頭戈間???"
咦~~又椰雞...唔食呀...成日都食...食到厭=.=
聖家附近果間xx茶餐廳..

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 04:33 PM 發表

咁就快d去搵野食啦:smile_38:
餓壞就唔好啦
吾知食咩好:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆