上一頁下一頁
發新話題

**幻想**

收藏  |  訂閱
289  12.7k

都可以架.. 只要唔係生事.. 就非常歡迎.. :smile_30:
引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 04:12 PM 發表 查看引用來源

咁咪可以捧下場囉:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:08 PM 發表 查看引用來源
有時都唔係咁講架..."
未必話努力就ok個wo..."
有d男人就早洩...
有d就好耐都射唔出...
咩心情都冇哂啦...
小姐...........本大夫斷診後..........妳未揾到好同合適自己號嘅對手:smile_34:

引用:
原帖由 yin717104 於 2008-12-8 04:11 PM 發表

我咪死剩隻手個隻囉(只係識打字):smile_30: :smile_30:
:smile_30: 死剩隻手...咁好難幫你個wo~~"
死剩埋下面得唔得:smile_30:

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-8 04:12 PM 發表

妳講過比我聽啦.....妳唔講咪得lor..:smile_44:
同埋....買褲梗係要試架啦.....haha
我邊有講過俾你聽=.=:smile_45:
哈~~而家冇庫賣~~"賣哂呀:smile_30:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 04:14 PM 發表 查看引用來源
都可以架.. 只要唔係生事.. 就非常歡迎.. :smile_30:
絕對唔會啦....去吧飲酒只求同朋友開心飲下既o者
(咁你間吧係邊頭既先)

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-12-8 04:13 PM 發表
唔好唔好.. lady first 嘛..:smile_30:
野~~你係一家之主黎架嘛~~"
梗係要聽你話架:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 16:08 發表 查看引用來源
有時都唔係咁講架..."
未必話努力就ok個wo..."
有d男人就早洩...
有d就好耐都射唔出...
咩心情都冇哂啦...
早洩遲出都唔重要
問題搞得你有冇feel唧
有feel既 佢遲出你更加開心喇
可想而知你既另一半技巧真係麻麻:smile_39:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 04:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 死剩隻手...咁好難幫你個wo~~"
死剩埋下面得唔得:smile_30:
絕對可以啦.....:smile_30:
都可以幫到妳架:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 3552 於 2008-12-8 04:14 PM 發表
小姐...........本大夫斷診後..........妳未揾到好同合適自己號嘅對手:smile_34:
:smile_30: 哈~~曾經有過戈方面一個好岩架~~"
但佢太花心...不得不捨他而去:')

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-8 16:16 發表
我邊有講過俾你聽=.=:smile_45:
哈~~而家冇庫賣~~"賣哂呀:smile_30:
吓....賣....哂....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆