上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 23:39 發表 查看引用來源
咁呢個係佢第二個男人?
我諗第3或4,佢同我之前有性經驗,但無從証實

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:42 發表 查看引用來源

我諗第3或4,佢同我之前有性經驗,但無從証實
咁佢同你之前都冇乜經驗,都係你教佢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 23:49 發表 查看引用來源
咁佢同你之前都冇乜經驗,都係你教佢?
係,佢之前d自拍係正常野,但係俾我揾到果d係意淫唔正常,好明顯係帶挑逗性

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 19:46 發表 查看引用來源
求教:好唔開心但又興奮矛盾
偷放佢一張相(佢唔知我有)佢話出trip同房女同事影,你信唔信?
除非佢女同事係les,如果唔係點得閒同佢影咁性感嘅相。

各位師兄師姐,我當然唔係作故事屈佢,真係有証有據,一個女人要偷食其實點小心謹慎都會露出馬腳 無論習慣、眼神,衣著都會有改變,我最初都唔信,經歴左好多事,一路多左証據先唔再呃自己,今晚佢係澳門,我好唔開心,好down先講下發洩下
邊個想green?老婆同第二個男人屌佢又係咪好興奮?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 00:37 發表 查看引用來源

除非佢女同事係les,如果唔係點得閒同佢影咁性感嘅相。
當然唔係les,當然唔係一張相我就話佢同人扑野,a very long story

引用:
原帖由 失常少女 於 2024-1-24 22:59 發表 查看引用來源
點解男人可以靜靜雞出軌...
但女人出軌就十萬個唔原諒嘅?
你啱,最好大家各有各玩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 00:41 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,我當然唔係作故事屈佢,真係有証有據,一個女人要偷食其實點小心謹慎都會露出馬腳 無論習慣、眼神,衣著都會有改變,我最初都唔信,經歴左好多事,一路多左証據先唔再呃自己,今晚佢係澳門,我好唔開心,好down先講下 ...
咁呢一刻你想點解決?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 01:46 發表 查看引用來源

你啱,最好大家各有各玩
一路睇得科林或fb group 多... 見到好多男人知道老婆出軌都係離婚收場

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 19:46 發表 查看引用來源
求教:好唔開心但又興奮矛盾
偷放佢一張相(佢唔知我有)佢話出trip同房女同事影,你信唔信?
你想聽真話定氹你既說話.
真話係同同事出trip, 點解著得咁sexy. 除非女同事係les.
著得咁sexy, 如果係我, 可能係同老公出trip.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆