上一頁下一頁
發新話題

瞓唔著嘅你,通常會唔會選擇自慰令自己入睡?

收藏  |  訂閱
267  7.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-13 10:40 發表 查看引用來源
咁paul嫂想要嗰晚會唔會重手d😅😜
基本上而家晚晚都係中出放題,因為想要多一個

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-13 10:48 發表 查看引用來源

當然。基本上咩辦法都試過哂。但冇樣靈擎。

濕疹同個人免疫能力有關。暫時盡量同佢搽保濕撈唇。不停咁搽。

有時諗到冇嘢好諗,會幻想:小弟啲精華液或者有神奇效能都未定喎(至少小弟係經常咁同老婆講🤥),試唔試吓顏射 ...
師兄d天然精華留俾亞嫂做mask用好喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-13 10:53 發表 查看引用來源

可能飲咗幾啖人造奶,醒神咗🐯。可惜維持得唔係幾耐,又🐷番。
我果時飲左幾啖人造奶,細佬即刻醒神晒喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-13 11:06 發表 查看引用來源

小弟都係。食辣嘢口水鼻涕會流到啤啤聲。但過一陣就冇事。小弟以前絕對唔掂味精亦唔掂辣,但無辣不歡,亦唔再怕味精。
我自從戒辣就有呢個問題,可能真係要食返辣嘢

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-13 10:59 發表 查看引用來源

試過。但冇用。濕疹係免疫能力問題。我希望狗妹遲吓大個會好啲。好彩佢似乎冇食物敏感。我識過幾位仁兄,好多嘢都唔食得。

你諗吓,如果對蛋白質敏感,分分鐘精液都唔掂得。咁做人仲有咩人生樂趣?🐵 ...
你死心啦,有醫生已經講過係冇用架

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 22:19 發表 查看引用來源
基本上而家晚晚都係中出放題,因為想要多一個
諗吓都爽😍😍😍😍

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-13 10:53 發表 查看引用來源

可能飲咗幾啖人造奶,醒神咗🐯。可惜維持得唔係幾耐,又🐷番。
咁你每日都飲多幾啖啦

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 22:23 發表 查看引用來源

我果時飲左幾啖人造奶,細佬即刻醒神晒喎
🤣🤣🤣🤣🤣🤣好過竹葉青

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-14 07:02 發表 查看引用來源
諗吓都爽😍😍😍😍
但我鍾意顏射佢多D

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-14 01:39 AM 發表 查看引用來源
你死心啦,有醫生已經講過係冇用架
唉。我都知。只係唔心息啫。兩公婆同狗仔都好好地,點解狗妹會有濕疹。前排返香港睇過中醫,執咗幾劑藥溝奶飲。我可以confirm係絕對冇用。😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆