上一頁下一頁
發新話題

瞓唔著嘅你,通常會唔會選擇自慰令自己入睡?

收藏  |  訂閱
267  7.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-13 00:35 發表 查看引用來源
味精⋯⋯關事架?
其他人唔知,但我會,再加頸渴

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-13 00:38 發表 查看引用來源
我以前聽過一個係醫院同小朋友沖涼去濕疹嘅做法,開一大缸水加3,4滴漂白水浸浴,之後抹乾淨全身搽保濕潤膚膏或者油就冇事,唔知係咪真係有效
漂白水有d驚喎

其實只要無嘢做
悶悶哋就會想要😂

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 01:52 發表 查看引用來源
咁paul嫂想要嗰晚會唔會重手d😅😜

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 01:53 發表 查看引用來源
漂白水有d驚喎
幾滴唔會有傷害架,就係要令表層薄弱小小,藥膏或者保濕膏就可以比平時大大吸引到,不過唔知仲而家會唔會咁做

引用:
原帖由 dickywoo69 於 2019-12-13 10:34 發表 查看引用來源
其實只要無嘢做
悶悶哋就會想要😂
咁又係喎😂😂😂

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 01:36 AM 發表 查看引用來源
之前介紹你俾狗仔用果隻法國膏有冇試下俾狗女用? 如果嚴重,唔好日日沖涼
當然。基本上咩辦法都試過哂。但冇樣靈擎。

濕疹同個人免疫能力有關。暫時盡量同佢搽保濕撈唇。不停咁搽。

有時諗到冇嘢好諗,會幻想:小弟啲精華液或者有神奇效能都未定喎(至少小弟係經常咁同老婆講🤥),試唔試吓顏射佢好呢?😝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-13 02:34 AM 發表 查看引用來源
你係咪食咗聰明豆呢😂😂
可能飲咗幾啖人造奶,醒神咗🐯。可惜維持得唔係幾耐,又🐷番。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-13 02:38 AM 發表 查看引用來源
我以前聽過一個係醫院同小朋友沖涼去濕疹嘅做法,開一大缸水加3,4滴漂白水浸浴,之後抹乾淨全身搽保濕潤膚膏或者油就冇事,唔知係咪真係有效
試過。但冇用。濕疹係免疫能力問題。我希望狗妹遲吓大個會好啲。好彩佢似乎冇食物敏感。我識過幾位仁兄,好多嘢都唔食得。

你諗吓,如果對蛋白質敏感,分分鐘精液都唔掂得。咁做人仲有咩人生樂趣?🐵

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 03:52 AM 發表 查看引用來源
小弟都係。食辣嘢口水鼻涕會流到啤啤聲。但過一陣就冇事。小弟以前絕對唔掂味精亦唔掂辣,但無辣不歡,亦唔再怕味精。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆