上一頁下一頁
發新話題

瞓唔著嘅你,通常會唔會選擇自慰令自己入睡?

收藏  |  訂閱
267  7.1k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-12 03:27 AM 發表 查看引用來源
🤣🤣都係起濕疹嗰啲,面都有少少,睇中醫就搞掂左
唔錯喎。狗妹濕疹好勁,中西醫都冇用。希望大個女唔使戴面罩至出得街就好。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-12 03:32 AM 發表 查看引用來源
冇計,一個老公操肌,一個老公燒腩仔,睇黑鬼就算兩樣都有都唔覺肉酸,反而白鬼或者日本肥就唔係好接受到

又唔一定要加大碼嘅,我自問就算放喺我面前都會驚,夠食就得啦😅 ...
等我估下先...骨精強係操肌嗰個?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-12 05:54 發表 查看引用來源

唔錯喎。狗妹濕疹好勁,中西醫都冇用。希望大個女唔使戴面罩至出得街就好。
用母乳沖涼都得架喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-12 06:04 發表 查看引用來源

等我估下先...骨精強係操肌嗰個?
hahahahaah咁醒嘅你今日

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-12 11:50 AM 發表 查看引用來源
hahahahaah咁醒嘅你今日
平時冇咁精靈㗎。😅

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-12 05:54 發表 查看引用來源

之前介紹你俾狗仔用果隻法國膏有冇試下俾狗女用? 如果嚴重,唔好日日沖涼

昨日出去食飯,可能d味精勁,瞓唔著,諗住搵食啦,點知老婆一手質我個頭埋佢對波到,話聞夠好瞓啦。。。 失望

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-12 20:13 發表 查看引用來源

平時冇咁精靈㗎。😅
你係咪食咗聰明豆呢😂😂

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-12 23:43 發表 查看引用來源
昨日出去食飯,可能d味精勁,瞓唔著,諗住搵食啦,點知老婆一手質我個頭埋佢對波到,話聞夠好瞓啦。。。 失望
味精⋯⋯關事架?

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-12 23:36 發表 查看引用來源
之前介紹你俾狗仔用果隻法國膏有冇試下俾狗女用? 如果嚴重,唔好日日沖涼
我以前聽過一個係醫院同小朋友沖涼去濕疹嘅做法,開一大缸水加3,4滴漂白水浸浴,之後抹乾淨全身搽保濕潤膚膏或者油就冇事,唔知係咪真係有效

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆