上一頁下一頁
發新話題

在j生公司玩

收藏  |  訂閱
69  15.1k

在j生公司玩

係一個j生ge公司搞野   j生係一個文員  係工業區返工  我同佢係個聊天室認識  之後都一直有聯絡  咁j生係一個性慾好強ge男人 同佢最勁果次係兩個中內搞左四次  講返j生間公司吾係好大  咁我每次等佢d同事收工就上去同去玩   每次都著d方便除ge衣服去玩  一去到  j生就會用對手渣下我對波   就用d說話刺激我  就講你對波好軟綿綿  好中2啜佢牙  然後佢就會用手指係下面隔住底褲摸  摸到咁上下  就問我除左條褲好吾好  我就話是但你  之後佢就幫我除晒所有褲   跟住叫我坐係張電腦椅到  攣大對腳比佢睇我下面  而佢仲會攣開我塊陰唇  揾手指去撩下佢  搞到下面超濕  但j生吾係一個一見你下面濕就即插ge人  佢比較中2慢慢黎  就算我比佢搞到好想要都好  佢都吾會即刻插   佢會用手指係我下面摔下撩下   而且仲會揾條脷奶我下面

第一個,支持吓先!

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-11-3 04:23 PM 發表 查看引用來源
係一個j生ge公司搞野   j生係一個文員  係工業區返工  我同佢係個聊天室認識  之後都一直有聯絡  咁j生係一個性慾好強ge男人 同佢最勁果次係兩個中內搞左四次  講返j生間公司吾係好大  咁我每次等佢d同事收工就上去同 ...
乜依家仲有咁多人玩聊天室ga咩?:smile_41:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2012-11-3 04:34 PM 發表 查看引用來源乜依家仲有咁多人玩聊天室ga咩?:smile_41:
當然有人玩   你吾玩  吾代表其他人吾玩囉

引用:
原帖由 Kathylou123 於 2012-11-3 04:32 PM 發表 查看引用來源第一個,支持吓先!
Thx

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-11-3 04:23 PM 發表 查看引用來源係一個j生ge公司搞野   j生係一個文員  係工業區返工  我同佢係個聊天室認識  之後都一直有聯絡  咁j生係一個性慾好強ge男人 同佢最勁果次係兩個中內搞左四次  講返j生間公司吾係好大  咁我每次等佢d同事收工就上去同 ...
冇沖涼就奶?

引用:
原帖由 20120816 於 2012-11-3 04:37 PM 發表 查看引用來源冇沖涼就奶?
係牙  有同佢講污濁  佢話吾怕

几好玩咁喎!不如下次去我公司齊玩吓

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-11-3 04:36 PM 發表 查看引用來源
當然有人玩   你吾玩  吾代表其他人吾玩囉

我冇judge你ge意思
令你誤會真係唔好意思囉

引用:
原帖由 CD-RW 於 2012-11-3 04:40 PM 發表 查看引用來源几好玩咁喎!不如下次去我公司齊玩吓
好牙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆