上一頁下一頁
發新話題

我係facebook識到個大食大波妹!(真人真事)update p.8 續post!

收藏  |  訂閱
174  65.4k

我係facebook識到個大食大波妹!(真人真事)update p.8 續post!

由於呢期得閒番,繼續我既故事。
要追post請到:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19953666

上回提要:

全新一章「我係facebook識到個大食大波妹!」(3)

我約左佢某一日上黎我到..佢本來要上學,但佢成鬼日抗課..加上佢西痕的原因,當然答應左黎我屋企HAPPY..

我去到佢屋苑門口等佢..開頭都無咩野..一見到佢,我就扯晒旗...頂佢,著件開胸恤衫,心口到仲要扣少幾粒鈕..著條小短褲加高跟鞋..我一見到佢就話..你今日好索..好想快D食左你..佢之後就對住我淫笑..話..野...好衰嫁你..

我同佢行番屋企之陣..由於係山路仔,,無人行,我緊係用我隻手不斷從後渣佢個大波奶,佢就話..E..上到你屋企咪慢慢比你渣囉..我緊係加快腳步行回家中..
一番到屋企..唔使講..一野就黎扯開佢心口D鈕,狂渣佢兩粒大奶奶..黑色BRA最中意..! 跟手拉佢入房打車輪..除埋個BRA..又除晒佢條底底..等佢訓係到任我玩..

唔使講,我緊係拎我條大撚出黎比佢含..比大波妹含撚,真係爽番天!! 一出一入,一出一入..又用利奶,又打轉,又深喉..跟住我忍唔住射左一次..之後等我回復番..佢專登扮訓..但無著衫..赤裸裸咁訓係到...我無叫醒佢,,不斷係到渣佢,啜佢個LIN..又狂了佢個西,,又咀運佢全身...佢緊係呻吟..但無開眼..我之後一野插入佢個西到抽插,翜好配合咁淫叫..由於太耐無扑..又好快出左..不過唔緊要..唔用套屌大波妹係爽既!! 之後再用套插多佢一次..之後就完LU...

唔好以為咁就完左...我同大波妹仲keep住聯絡...尤其呢d有個傻仔男友既大波妹,,唔比自己條仔食要比我食,呢下真係唔話得..雖然賤格,但插人地條女果種過癮程度係不能言喻。

有一日,我去左朋友屋企打機,打下又玩下手機(腥信息既年代),知道原來佢同條仔出左街,但果陣係夜晚十點幾,我問佢想唔想見,佢話無問題,叫我接佢,咁我就約左佢11點係某港鐵站等...

有興趣支持下,之後係激野...

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 12:47 AM 發表 查看引用來源
由於呢期得閒番,繼續我既故事。
要追post請到:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19953666

上回提要:

全新一章「我係facebook識到個大食大波妹!」(3)

我約左佢某一日上黎我到..佢本來要 ...
支持,最好有相睇:smile_o01:

Fully Suppot:smile_o12:

過50留言就有相睇!

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 01:20 AM 發表 查看引用來源
過50番言就有相睇!
d相係咪有咪女主角架先:smile_38:

男主角我唔要架:smile_30:

引用:
原帖由 bb狗 於 2012-10-20 01:22 AM 發表 查看引用來源

d相係咪有咪女主角架先:smile_38:

男主角我唔要架:smile_30:
係呀,支持出相女主角

引用:
原帖由 33083391 於 2012-10-20 01:24 AM 發表 查看引用來源
係呀,支持出相女主角
當然係女啦~~睇我有咩意思,哈哈,大家都係男人,明既明既xd

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 01:27 AM 發表 查看引用來源

當然係女啦~~睇我有咩意思,哈哈,大家都係男人,明既明既xd
多謝:smile_o01:

引用:
原帖由 33083391 於 2012-10-20 01:24 AM 發表 查看引用來源
係呀,支持出相女主角
又一post:smile_30::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 01:27 AM 發表 查看引用來源

有冇得先睹為快:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆