上一頁下一頁
發新話題

香港D女學生點解咁鐘意著打底褲?(更新經歷26,36樓)

收藏  |  訂閱
42  25.7k

哈哈

引用:
原帖由 小武者 於 2012-11-3 08:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈.....
我有D估到你咁問既意思,
不過咪問埋D咁冇水準又會引人幻想既野啦,
我只係唔會著打底褲,底褲我點都會著既,
但係老實講,我又細到大都諗,
底褲同泳裝位置都一模一樣,點解泳裝可以著出黎,
底褲反而會 ...
果個學生妹真係自打咀巴,
著褲會唔記得除,
勁搞笑,
我諗佢以後都唔會搵妳吹水啦.

引用:
原帖由 waia 於 2012-11-3 09:19 PM 發表 查看引用來源

果個學生妹真係自打咀巴,
著褲會唔記得除,
勁搞笑,
我諗佢以後都唔會搵妳吹水啦.
唔係呀,之後佢換完衫之後繼續同我吹水,
仲話自己打真軍,玩69之類,
我都聽到想訓.

LEE 個世界仲有不少可能性:
1. 女學生冇錢買靚底, 費事比人知
2. 佢著開果D 透視的, 放學用, 番學就加PE 褲
3. 佢果條係跳舞用的平腳底褲, 唔係打底
4. 佢M 到, 唔想M 巾貼落底褲, 比人望到有對白色翼
5. 佢全屋T Black, M 到貼唔到M 巾, 所以要貼打底褲

有時着粉紅底比人見到介介嘛…

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-11-3 11:56 PM 發表 查看引用來源
LEE 個世界仲有不少可能性:
1. 女學生冇錢買靚底, 費事比人知
2. 佢著開果D 透視的, 放學用, 番學就加PE 褲
3. 佢果條係跳舞用的平腳底褲, 唔係打底
4. 佢M 到, 唔想M 巾貼落底褲, 比人望到有對白色翼
5. 佢全屋 ...
1,如果唔係揀牌子著,宜家D款式好睇既底褲有幾貴?
2,咪玩啦,日日見,十個有十個都冇著透視底,反而喱士底就大把,個款仲唔錯,著打底褲簡直浪費左條底.
3,唔?咁又唔出奇,我又冇諗到呢度.
4,都係既,不過咁就真係熱上加熱再加熱,因為我M到都唔會打底.
5,TB我都著過,老實講,著得真係唔舒服,著左一兩次都冇再著,正宗貼錢買難受.

引用:
原帖由 小武者 於 2012-11-4 05:24 PM 發表 查看引用來源

1,如果唔係揀牌子著,宜家D款式好睇既底褲有幾貴?
2,咪玩啦,日日見,十個有十個都冇著透視底,反而喱士底就大把,個款仲唔錯,著打底褲簡直浪費左條底.
3,唔?咁又唔出奇,我又冇諗到呢度.
4,都係既,不過咁就真係熱上 ...
TB 係攪果陣先著一陣吧, 轉眼又會被剝走

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-11-4 06:48 PM 發表 查看引用來源
TB 係攪果陣先著一陣吧, 轉眼又會被剝走
不盡然,
我著TB果次係因為人地話著貼身裙會令個屁股形狀睇落好睇D,
著左先知辛苦,感覺成日就有條野勒住自己個股溝,
除又唔係,唔除又唔係,果次之後唔知點解又著多一次之後就塞左落柜桶冇再著過,
而學生妹著TB更加係一個都冇見過.

引用:
原帖由 zikibb0823 於 2012-11-4 10:45 AM 發表 查看引用來源
有時着粉紅底比人見到介介嘛…

底褲顏色應該唔係主因.

引用:
原帖由 小武者 於 2012-10-24 11:04 PM 發表 查看引用來源
近來小妹受邀去到學校辦事,
做完之後我想去廁所,因為更衣室有廁所,所以我就去左更衣室,
入去之後,見到一批女生準備換衫,佢地除左條裙時,
幾乎每個都有著打底褲,我讀書時代果陣係冇人會著呢D褲,
就算而家我著裙都 ...
佢哋學習Twins或其他女星等!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆