上一頁下一頁
發新話題

我係facebook識到個大食大波妹!(真人真事)update p.8 續post!

收藏  |  訂閱
174  65.4k

very good

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 12:47 AM 發表 查看引用來源
由於呢期得閒番,繼續我既故事。
要追post請到:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19953666

上回提要:

全新一章「我係facebook識到個大食大波妹!」(3)

我約左佢某一日上黎我到..佢本來要 ...
so did u fuck her up to now ?

支持支持:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我好想睇大波學生妹,
校服顯黑Bra相,
謝謝!

引用:
原帖由 hongkongken 於 2012-10-20 02:19 PM 發表 查看引用來源

so did u fuck her up to now ?
無啦..我係中意不斷搵新TARGET既人

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-20 01:51 PM 發表 查看引用來源
:')   點解我無架~~
際遇+外形問題..

其實我當初了佢既時候,佢條仔又肥又矮,我唔算高,但自問樣都中上,加上又識打扮下,同埋果陣讀緊大學..可能D女對大學生有情意結,所以咪比我扑囉!

引用:
原帖由 flashbee 於 2012-10-20 03:43 PM 發表 查看引用來源
我好想睇大波學生妹,
校服顯黑Bra相,
謝謝!
哈,咁又無WO。。。

over 50 lah~~~~~

引用:
原帖由 windowtt 於 2012-10-20 04:37 PM 發表 查看引用來源
over 50 lah~~~~~
未WO ,哈哈,
點解我個POST無靚女睇同留言嫁? :')

引用:
原帖由 wainew 於 2012-10-20 12:47 AM 發表 查看引用來源
由於呢期得閒番,繼續我既故事。
要追post請到:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19953666

上回提要:

全新一章「我係facebook識到個大食大波妹!」(3)

我約左佢某一日上黎我到..佢本來要 ...
大波妹可以同你打真軍呀:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆