上一頁下一頁
發新話題

我與女友的性事及露出(再加2張相)P.1目錄[10月24更新相]100推薦再加相

收藏  |  訂閱
388  88.6k

引用:
原帖由 手機先生007 於 2012-10-22 02:12 AM 發表 查看引用來源
正喎,師兄
師兄唔正,應該師兄條女會正d?:smile_o01:

:smile_47:  雖然你女友對我黎講
算係細波
不過實支持師兄:smile_47:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-22 02:29 AM 發表 查看引用來源
:smile_47:  雖然你女友對我黎講
算係細波
不過實支持師兄:smile_47:
LOK兄~你要果d直情要F CUP架啦~哈哈:smile_o14:

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-22 02:39 AM 發表 查看引用來源

LOK兄~你要果d直情要F CUP架啦~哈哈:smile_o14:
HAHA,  而家降低左  轉變左LA~
D 都OK, 不過一定要38以上:smile_47:

新人同樓主AND大家SAY個:smile_o15:
林林好大膽喔:smile_o05:

咁新朋友仔要學下佢啦
:smile_o01:
引用:
原帖由 ~Manli~ 於 2012-10-22 02:44 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Garto 於 2012-10-22 02:45 AM 發表 查看引用來源
咁新朋友仔要學下佢啦
:smile_o01:

我心血少唔嚇得:smile_o08:

由初班開始學起囉, 一步一步黎
呢度大把有經驗的導師教你
:smile_o12:
引用:
原帖由 ~Manli~ 於 2012-10-22 02:47 AM 發表 查看引用來源
我心血少唔嚇得:smile_o08:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-22 02:43 AM 發表 查看引用來源

HAHA,  而家降低左  轉變左LA~
D 都OK, 不過一定要38以上:smile_47:
吉吉OK你係咪飲奶大架? HAHA:smile_o01:
林林:你勁重口味囉 :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Manli~ 於 2012-10-22 02:44 AM 發表 查看引用來源
hello manli 多多支持呀:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆