上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
278  16.1k

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-29 01:27 PM 發表 查看引用來源唔知好煩
佢又煩你?

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-29 01:31 PM 發表 查看引用來源
唔觸及到敏感位先得

嗯,我覺得要係溝通之中,講俾人聽你ge界線係邊
正如你玩sm一樣,有野唔玩,都要事先講明底線,咁先玩得開心

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-29 01:28 PM 發表 查看引用來源
無咩人願意同埋令我思考到

哩個都要視乎你思想的高度
當你去到某一個水平,d人仲同你講水平下ge野,梗係啓發唔到你

第二次係油麻地見面,果日我著t shirt短裙黑色魚網絲,同前主人搵左好耐先搵到時鐘,一邊傾政治一邊等,同前主人好少傾性,傾到有房前主人話要檢查我,就打開我條裙,摸我大脾,又摔我妹妹,話咁乖著左魚網絲,主人話要獎我含,就推我落地下,跪係到幫佢除褲,主人問未沖涼臭唔臭,我話無問題,佢用j拍我塊面,話臭都要食,含到喊可能支棍太長太粗,盡量縮到牙磨唔到主人,佢話小奴你爛上床,佢撕爛我對魚網絲,就插,原本好痛,愈插愈有水,反哂眼,狂打張床,主人下下都好到子宮位,問我係咪賤奴,要比男人插先舒服,我話係,佢話要全句答,我話我係賤奴天生比男人插,佢話奴乖,抵比精我食

引用:
原帖由 20120816 於 2012-10-29 01:52 PM 發表 查看引用來源
佢又煩你?

搞錯喳,無事

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-29 02:38 PM 發表 查看引用來源搞錯喳,無事
有事開聲!

你同呢位主人見過幾多次面呀?
引用:
原帖由 easonfans 於 29/10/2012 02:38 PM 發表 查看引用來源
第二次係油麻地見面,果日我著t shirt短裙黑色魚網絲,同前主人搵左好耐先搵到時鐘,一邊傾政治一邊等,同前主人好少傾性,傾到有房前主人話要檢查我,就打開我條裙,摸我大脾,又摔我妹妹,話咁乖著左魚網絲,主人話 ...

三次,好難有人係見面到走都傾到計,連沖涼著衫到走又傾到

回覆 18# 的帖子

咁睇下你比唔比機會人同你去傾下講下了解下

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-29 02:48 PM 發表 查看引用來源三次,好難有人係見面到走都傾到計,連沖涼著衫到走又傾到
咁啱咀型?傾政治?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆