上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
278  16.2k

引用:
原帖由 hairylegs 於 2012-10-31 08:27 PM 發表 查看引用來源

我覺得自作聰明其實係蠢ge一種,但差唔多每個人都跨唔過哩個門檻,只係多少的分別
做奴叻唔係一個主要問題,聽話同忠心比較大影響d
做人樣樣事都平衡唔易:smile_42:
呢好多主人唔會珍惜奴,覺得奴隸聽話同忠心係當然,心唔會想點TRAIN奴:smile_13:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2012-10-31 08:29 PM 發表 查看引用來源
從另一個角度睇,佢可能只係初接觸,未有太多經驗
當然,如果佢話自己係一個老手就例外啦
呢到自稱好多主人,又無人教佢果下怪,可能心掛住教人生物就得:smile_30:

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 10:00 PM 發表 查看引用來源

仲有好激GE POST,怕大家唔受
唔怕唔怕, 呢度應該都有唔少主奴既FANS, 我自己就係其中一個

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 09:56 PM 發表 查看引用來源

到見真身咪知假
呃人為咩
人會追求虛榮感,希望受歡迎

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 10:04 PM 發表 查看引用來源

做人樣樣事都平衡唔易:smile_42:
呢好多主人唔會珍惜奴,覺得奴隸聽話同忠心係當然,心唔會想點TRAIN奴:smile_13:
或者咁講,哩D"主人"只睇到個結果,冇去注意點去結哩個果,又可能想直接收割

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 10:07 PM 發表 查看引用來源

呢到自稱好多主人,又無人教佢果下怪,可能心掛住教人生物就得:smile_30:
我又咁睇,每個人都可以自稱主人,只不過有程度上有高低之分

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 09:58 PM 發表 查看引用來源

唔覺多人知呢樣野
好多人不過借主人個名玩女,好侮辱主奴關係:smile_38:
都係, 不過你有基本認識可以知道對方係吾係真係識玩主奴關係~, 加油支持你搵個一個懂得調教你既人

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 10:07 PM 發表 查看引用來源呢到自稱好多主人,又無人教佢果下怪,可能心掛住教人生物就得:smile_30:
好多都係假主人,呃蝦条為實!

其實個個主人都會有第一次做主人既時候架啦, 只要同個奴夾到, 大家慢慢就, 慢慢學咁就OK

引用:
原帖由 easonfans 於 2012-10-31 09:58 PM 發表 查看引用來源

唔覺多人知呢樣野
好多人不過借主人個名玩女,好侮辱主奴關係:smile_38:
唔好太偏激,各有主張
自己accept就可以

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆