上一頁下一頁
發新話題

後窗

收藏  |  訂閱
167  63.9k

雖然懷疑,但仍叫老公插深D…………哈哈!

Del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-26 20:20 發表 查看引用來源
從後狗仔式入,基本上我身體最大接觸都是陽具,想摸下去,都摸唔到,可能高潮不斷來,加上字官不断收缩,自己腦裹一片空白,加上有些醉意,跟本想唔到咁多,祇好迎接佢,佢雙手捉住我雙乳,從後後係咁插,我陰道每次感覺又漲滿又空虛,我嘗試用 ...
睇嚟咁多人招呼你,應該飽晒啦?!如果都未飽,話我知……🤪😜😛

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-26 20:20 發表 查看引用來源
從後狗仔式入,基本上我身體最大接觸都是陽具,想摸下去,都摸唔到,可能高潮不斷來,加上字官不断收缩,自己腦裹一片空白,加上有些醉意,跟本想唔到咁多,祇好迎接佢,佢雙手捉住我雙乳,從後後係咁插,我陰道每次感覺又漲滿又空虛,我嘗試用 ...
平常可能冇個次咁充實和滿足呢?

回覆 42# OL_May 的帖子

就係唔知嗰個是否老公,所以係唔係屌得特別high?

回覆 8# OL_May 的帖子

咁而家老公有冇安排特別節目比妳,係佢面前同人phone sexy 都唔錯

引用:
我都想同你夫妻玩吓😍😍😍

回覆 45# ACA64 的帖子

應該是,回想下面都濕。

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-27 09:45 發表 查看引用來源
應該是,回想下面都濕。
下次老公一定再同你玩

引用:
到咗呢留位,師妹好明顯,你同老公都知發生緊咩事……,各有各享受,你享受大j兼服待,你老公,满足淫妻的心理....正呀……反而觉得你们有默契.默契...應該長玩長有......再講,你們才是真正的情趣夫妻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆