上一頁下一頁
發新話題

Game over Bye

收藏  |  訂閱
981  131.7k

上次戴新奶罩比佢拆禮物+底褲綁手,今次就試下玩乳酪。將佢條鳩點落杯乳酪度,之後拎黎含,好似啲人去麥當勞食薯條點茄汁咁,好變態但又幾好玩,食完乳酪硬鳩之後,再將乳酪倒去佢lin頭係咁奶,我奶完就到佢奶我,之後再大波夾乳酪腸,玩完就一齊沖涼,沖完佢抱住我上床,上面一路鍚我下面一路插我,仲突比隻手指我啜,我覺得有啲怕羞,就用枕頭遮住自己個樣,後來抱住我黎屌,好舒服👍
之後放左我係枱黎插我,插插下我媽咪突然打來,佢就趁我傾緊電話係咁大大力插我,插到我幾乎忍唔住叫咗出黎....... 後來再同我玩爆菊花,插到我叫晒救命
完事後我仲問佢今次唔整咖喱雞嘅?之後佢篤我波一下話你今晚自己睇吓啦
突然一出lift有個男人望住我

剛剛沖完涼,見到咖喱雞瘀左XD

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-8 22:27 發表 查看引用來源
上次戴新奶罩比佢拆禮物+底褲綁手,今次就試下玩乳酪。將佢條鳩點落杯乳酪度,之後拎黎含,好似啲人去麥當勞食薯條點茄汁咁,好變態但又幾好玩,食完乳酪硬鳩之後,再將乳酪倒去佢lin頭係咁奶,我奶完就到佢奶我,之後再大波夾乳酪腸 ...
師姐識玩~~喜歡「爆谷」嗎?High 吾High?

引用:
原帖由 andy_wal 於 2020-4-9 02:29 發表 查看引用來源

師姐識玩~~喜歡「爆谷」嗎?High 吾High?
乜爆谷又點玩呢請問
好正呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-8 22:56 發表 查看引用來源
剛剛沖完涼,見到咖喱雞瘀左XD
點魚法呀???
要用棒棒幫你按摩番??

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-10 23:46 發表 查看引用來源
上post 的下集
終於都到左約定淫夫的那天,我心裡面一直都好緊張又期待,因為一直係wechat同佢玩時都只係見過佢又粗又大既JJ,但真樣就從來未見過,所以令我都一直存有幻想。

那天早上,淫夫wechat話我知酒店既房號,叫我自己 ...
好文采,你中文一定好好

引用:
原帖由 ousryan 於 2020-4-9 17:25 發表 查看引用來源

好文采,你中文一定好好
麻麻地炸

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-9 17:38 發表 查看引用來源
麻麻地炸
起碼寫得𣈱所欲言,勁

引用:
原帖由 ousryan 於 2020-4-9 17:53 發表 查看引用來源

起碼寫得𣈱所欲言,勁
咁你有冇故事架,講黎聽下

[quote]原帖由 mui1892 於 2020-4-9 17:55 發表 查看引用來源
咁你有冇故事架,講黎聽下 [/quote
邊有你咁多,同咁好文采

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆