上一頁下一頁
發新話題

後窗

收藏  |  訂閱
167  63.9k

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-25 20:47 發表 查看引用來源
很快老公脱晒我外衣內,由於有醉,反抗無力,開始佢不停吻我,奶我粉红乳頭,我都覺好興奮,不停叫老公快D,我下身不停摟,老公我要。突然間感覺老公離開床,我問他去边,佢話佢去厕所,隱约聽到開房門聲,突然間,妹妹下面比人申條脷係到轉,又 ...
你心裡其實已有答案了

3P就這樣慢慢開始左了

人妻咁好身材
真的有點懷疑,不安感,有不安就會係答案

真真假假之間係最多幻想

Del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-25 09:45 發表 查看引用來源
幾年前的一個經歷:同老公结婚幾年,佢性能力一般,喜歡傳統式男上女下做爱,唔係好鐘意前奏,但喜歡睇四仔,由於近幾年佢升左職及壓力非常大,所以做爱時中途都軟下來,我本身工壓力唔大,由早放工,本身好喜歡做愈加,運動之類 一上健身 ...
咁你搵多個人都唔得姐

回覆 35# OL_May 的帖子

其實你自己都好享受嗰一刻,睇嚟可以再嘗試更多,更刺激嘅⋯⋯去滿足你嘅需求

回覆 10# OL_May 的帖子

應該妳老公係隔離睇住妳俾人屌, 佢自己打飛機

心想好似不是老公, 但身體就很誠實好想要
引用:
原帖由 OL_May 於 2020-4-26 11:39 發表 查看引用來源
但雙眼蒙左,又有很大需要,雙腳開始趟開,一條又粗又大長陽县,直顶我字宮顶,去到盡頭,幾乎相眼反白,不理會佢是否其他人,狂叫老公大力D,大力D,我聽到啪啪聲,因雙眼,口及雙手被绑,衹可以盡開中門及申直雙腳,被佢越插越深,我不停大叫,心叫 ...

矇眼呢招係會產生好多很多幻想出來....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆