上一頁下一頁
發新話題

Final update!~ 我竟然被女病人色誘 #1 #36 #62, 我和 ex #75, #88, #118, #134

收藏  |  訂閱
169  88.7k

其實幫病人做心電圖..係唔係一定會見到對方乳房?
如果係.我估係香港..呢個職位多數都會用番女護士先得..否則好多女病人會complain

香港AED 男RN表示香港得Dizziness, hypoglycaemia, decreased GC 阿婆
唔見D.O.俏嬌娃!

引用:
原帖由 ricky0060 於 2012-11-1 01:04 PM 發表 查看引用來源
其實幫病人做心電圖..係唔係一定會見到對方乳房?
如果係.我估係香港..呢個職位多數都會用番女護士先得..否則好多女病人會complain
um... 都幾難睇唔到... 因為電導片要貼 o係胸. 外國做一段時間, 咩 C,D,E,F,G,H 都見過晒... 其實真係唔會亂諗. 你係咪亂諗, 其實病人點會 feel 唔到... 不過 under 30歲既女 patient 其實真係會好少就真.

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2012-11-1 01:10 PM 發表 查看引用來源
香港AED 男RN表示香港得Dizziness, hypoglycaemia, decreased GC 阿婆
唔見D.O.俏嬌娃!
Epilepsy, #NOF, Sepsis, Angina, hypo., Gastroenteritis... 肥佬, 衰佬, 啤酒肚。。。 講真, 後生女一個月都唔會有一個。可遇不可求。。。

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 01:12 PM 發表

um... 都幾難睇唔到... 因為電導片要貼 o係胸. 外國做一段時間, 咩 C,D,E,F,G,H 都見過晒... 其實真係唔會亂諗. 你係咪亂諗, 其實病人點會 feel 唔到... 不過 under 30歲既女 patient 其實真係會好少就真.
後生女仔我諗好少會敢去咁樣做檢查...30以上女人..或者慣左啦..對呢種檢查少d尷尬..正如去睇婦科一樣..

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 12:50 PM 發表 查看引用來源

What is code pink?

妳依家仲 o係 US? US 要讀幾多年?

第一年應該都係讀 basic science jar wor?? 第一個 practicum 就去 ED?
Code pink = baby abduction

4 years

係呀其實頭兩年都係basic science, 但我係ER有自己research所以成日會係ER出入

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 08:13 AM 發表 查看引用來源
Part 2

其實Part 2 沒有師兄們既幻想刺激...  始終,呢個係現實世界. :smile_39:

當日交更過後,連續 4 日 Day Off。我返工之前,少女已經出院。我亦無左件事。。。直到幾星期後,我o係醫院 canteen 排 ...
人地咁有心
你就唔 show 人

佢出左完就唔係 doctor-patient relationship
冇咩 ethics 可以講:smile_47:

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-1 01:28 PM 發表 查看引用來源

Code pink = baby abduction

4 years

係呀其實頭兩年都係basic science, 但我係ER有自己research所以成日會係ER出入

baby abduction 有咩咁好睇...??

Research on what?

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 01:39 PM 發表 查看引用來源

baby abduction 有咩咁好睇...??

Research on what?
難得

you didnt put your career in jeopardy.  that could've been a trap would you've gone to her place.

a similar court case happened before in hk, the doc said it was his client seducing him in the first place but the doc finally ended up being put behind bar.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆