上一頁下一頁
發新話題

Final update!~ 我竟然被女病人色誘 #1 #36 #62, 我和 ex #75, #88, #118, #134

收藏  |  訂閱
169  88.7k

nice sharing.

樓主你係咪好靚仔架?

如果我都可以好似啲鬼妹咁大膽就好喇,哈哈。

可惜我唔係easy come easy go嘅人,玩呢啲等於引火自焚><況且我諗現實世界中,我暗戀個醫生都唔鬼會睬我,我都係喺幻想世界中滿足下算,哈哈。

引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-11-3 11:58 PM 發表 查看引用來源
nice sharing.

樓主你係咪好靚仔架?

如果我都可以好似啲鬼妹咁大膽就好喇,哈哈。

可惜我唔係easy come easy go嘅人,玩呢啲等於引火自焚>
普通男仔一個 lor...無咩特別

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-3 11:40 PM 發表 查看引用來源
快點update啦:smile_o13:
我打中文好慢架:')

幾時仲有UPDATE

rtrdtretrd

你令我對醫生改觀

wow, this part is great, brings back loads of my own memories as well, keep up the work
引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-2 07:17 PM 發表 查看引用來源
o個程的士車程特別長。。。 Y 由除裇衫褸開始講,到Bra 解扣,然後條裙既拉鍊,絲襪,T-Back...... 係!佢竟然話我知條白色T-back 濕左 lor!? 想點:smile_27:

唔知好彩定唔好彩,Y 開水就要收線喇。之後 ...

引用:
原帖由 sammicat 於 2012-11-5 03:11 PM 發表 查看引用來源
你令我對醫生改觀
改成點先? :p

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2012-11-5 08:31 AM 發表 查看引用來源
幾時仲有UPDATE
Will try today after work?

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-6 08:19 發表 查看引用來源

改成點先? :p

原本覺得醫生好悶, 但你好鬼馬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆