上一頁下一頁
發新話題

被 ex 調教我做主人... Part 2 #45, #114

收藏  |  訂閱
127  23.6k

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-11-11 12:02 AM 發表 查看引用來源

可能你個部係4D mon啦:smile_o10:
應該係妳身形靚姐~

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-11 10:12 AM 發表 查看引用來源

應該係妳身形靚姐~
lol賣口乖..

引用:
原帖由 Chantaiman2000 於 2012-11-11 01:29 PM 發表 查看引用來源

lol賣口乖..
But she is ignoring me... lol

開始前要先形容 Y o既公司。。。位於 o係商業區 o既新式大廈,閒日晚上無咩人。而且出入要 verify 身份。公司門口係落地大玻璃。。。:smile_47:

話說當日上去好心做外賣仔,送 dinner 比OT o既 Y。點知比我發現 Y 做左樣野令我好嬲,嬲到我唔彩佢。我從來都唔會鬧女朋友,通常都會壓抑自己。當日亦都一樣... 所以我就拎左 toilet 鎖匙,洗個面,諗住冷靜自己就算。。。:smile_39:

出到黎,我見到 Y 眼濕濕。講真,咩火都收晒。 o係我行埋 Y 度,想錫返佢 o既時候。。。 Y 就拎左 box set 出黎,講:「對唔住,主人。你好好懲罰我啦,以後唔會再講大話喇。。。」

講真,我真係無 mood。捉住佢對手,惡惡地講:「我唔想要,收埋佢啦。做咩要搞到自己咁賤,用性去道歉。你錫自己得唔得呀!」

「賤奴唔配有主人,主人唔再要我。。。唔再比我。。。對唔住。。。」 Y 喊住講:')

講真,我個心軟晒。即刻攬住 Y 講:「唔係呀,唔好亂諗野啦!」:smile_44:

Y 好嬌嗲咁講:「咁你快 D 證明比我睇,佔有我。。。說服我。。。」:smile_40:

我一下推低 Y 落張 chair,就講「你個淫西係咪博屌!? 成隻母狗咁?」
( Y 之前從來無聽過我講粗口...)

Y 好似 high 左咁... 「主人,你當我係隻狗。。。凌辱我啦。。。發洩比我」:smile_27:

大戰一觸即發:smile_43:

支持

到底佢做咩咁勁激嬲你:smile_o04:

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-11-11 08:24 PM 發表 查看引用來源
到底佢做咩咁勁激嬲你:smile_o04:
唉,講大話...

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-11 08:32 PM 發表 查看引用來源

唉,講大話...
抵罰抵罰:smile_47:

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-11-11 08:35 PM 發表 查看引用來源

抵罰抵罰:smile_47:
妳鐘意被罰咁 wor =p

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-11 08:37 PM 發表 查看引用來源

妳鐘意被罰咁 wor =p
我中意睇你罰佢多d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆