上一頁下一頁
發新話題

一天傾計一天做愛呻吟 (#1+#7+ #37 完 [男人最鍾意的戲肉])

收藏  |  訂閱
86  30.9k

引用:
原帖由 光影~ 於 2012-11-8 08:10 PM 發表 查看引用來源
路過 , 支持一下:smile_38:
新手仲要一張倩影相喎... 支持新人啦

Support u !!

引用:
原帖由 PASI 於 2012-11-8 08:53 PM 發表 查看引用來源
Support u !!

thx first... pasi

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-11-8 01:32 PM 發表 查看引用來源無用?????
好直接呀愛b:smile_40:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-11-8 10:04 PM 發表 查看引用來源
好直接呀愛b:smile_40:

:smile_14: 連崎姐都係度

好正 快d出

被佢話完我蝦佢,我咪係咁 say sorry... 攬到實一實同咀咯。之後佢冷靜左之後,就分享左佢其實都有玩口爆,兼且仲係好有心得知點樣玩先爆得起。

佢一邊講, 一邊好貪玩咁逗我小弟。再累的小弟都有勃返起的一日,何況對方都開始有點冧冧地。
被佢講多兩講... 我忍唔住問佢.. 有冇得試下你口技... 佢話好呀

佢就好聽話咁彎起腰... 蹲係張床度含。估唔到佢真係好識含,含第一下已經有一種好麻的感覺。
我堅決放開自己,佢每含得到麻痺同舒服的時候,我就 "呀 ~ ~ ~呀 ~ ~ "
有咁大聲得咁大聲淫叫... 無錯.. 係男人淫叫 :smile_o11:

兼且我選擇大爺式咁大字型訓係度... 盡情享受。之後勁 high 的時間,我都已經忘形到用手壓住佢頭.. 等佢深喉 D.... 玩到有少少覺得失敬,唔好意思,我叫佢 : 不如你都趴埋上黎俾我乃呀。佢就唔肯,只係扭埋少少,俾我玩佢妹妹同豆豆。

哈哈... 攻豆豆,我強項,好快佢濕返晒.. 原本佢係想我捽佢的時候,佢想含死我。不過隻手梗係快過用口架啦,所以佢咪含唔到我.. 投晒降咁被我捽到佢高潮咯。仲要 high 到連訓係張床的力都無.. 我就攬佢趴落床。

當時仲以為, high 完錫啖佢叫做 sweet la.. 點知佢係咁喊唔好,但我又繼續錫佢背隻.. 膊頭... 手等等地方。睇得出佢由原本的扁平胸,經我玩弄之後,個心口漲到個波好大。

佢喘晒氣,成個字都出唔到聲。之後佢同我講, 我 d 鬚根,拮到佢。我話痛唔痛.. 佢話佢皮厚,不過我錫佢的時候..  d 鬚係佢背上游黎游去.. 仲痕.. 叫我咪鬼折磨佢... 快 d 扑死佢就算。

呵呵,可惜快樂的時間始終有限... 被人催夠鐘走人。唯一係我聽完個電話 cup 線的時候,條女唔服氣,飲完啖水又再含返我多一分鐘... 我又陶醉多陣先拖住手走。

其實呢個 moment ,佢真係連自己講咩都唔係太清晰,兼且對腳真係軟晒。我就扶到佢去到車站。
佢突然間講 : 我怕唔講之後唔知點講
我話 : 咩事
佢 : 賽後檢討,問我覺得點
我(唔識表達), 只係微笑答佢 : OKAY AR
佢就忽然咀埋黎.. 而且係用好 sweet.. 咀唇帶點微溫的... 話 : 我鍾意.. 下次再約

Support, continue

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-11-9 01:24 AM 發表 查看引用來源
被佢話完我蝦佢,我咪係咁 say sorry... 攬到實一實同咀咯。之後佢冷靜左之後,就分享左佢其實都有玩口爆,兼且仲係好有心得知點樣玩先爆得起。

佢一邊講, 一邊好貪玩咁逗我小弟。再累的小弟都有勃返起的一日,何 ...
Jimmy兄出post 支持一下

Support Support!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆