上一頁下一頁
發新話題

一天傾計一天做愛呻吟 (#1+#7+ #37 完 [男人最鍾意的戲肉])

收藏  |  訂閱
86  30.9k

男人開post真係少好多捧場客:smile_o14:

唔緊要~我黎撐場:smile_o10:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-11-8 06:42 PM 發表 查看引用來源
男人開post真係少好多捧場客:smile_o14:

唔緊要~我黎撐場:smile_o10:
以我來講,算多啦。一陣回家出戲玉。要睇到 d 男人發瘟先得

cool lala~:smile_40:support!!!~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-11-8 06:45 PM 發表 查看引用來源

以我來講,算多啦。一陣回家出戲玉。要睇到 d 男人發瘟先得

有相就更好啦:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-11-8 06:58 PM 發表 查看引用來源

有相就更好啦:smile_47::smile_47:
我又唔吸引,佢又普通。我諗出相難左 d 了

「我本身好宅,行公園太體力化,不如開間房算啦。」

點解冇人咁同我講? 我永遠都係KEEP住行公園既:smile_o06:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-11-8 06:59 PM 發表 查看引用來源

我又唔吸引,佢又普通。我諗出相難左 d 了

錯撚哂啦:smile_19:
對某d男人黎講:smile_34:
豬扒都係肉,好過去自瀆
同埋我相信你唔會食豬扒囉~咁你條女差極都有限既

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-11-8 07:03 PM 發表 查看引用來源

錯撚哂啦:smile_19:
對某d男人黎講:smile_34:
豬扒都係肉,好過去自瀆
同埋我相信你唔會食豬扒囉~咁你條女差極都有限既
咁豬扒的定義係醜女 x 好肥的... 咁我就唔會勉強
肥的我無所謂, 最緊要相處舒服姐
我前女友肥到真係插都插唔到都唔介意的... 認真就係交心架啦

豬扒都係肉.. 好過去自瀆
排骨有條撚.. 隊入痛過銀

support

路過 , 支持一下:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆