肥肥c9搵175以上肌肉型SL

收藏  |  訂閱
20  1.8k

肥肥c9搵175以上肌肉型SL

肥肥c9搵175cm肌肉型SL32歲肥肥人妻徵SL大家好,好耐無出post大波肥肥人妻,158cm高,15x磅
想徵175
cm以上高,做開運動,肌肉型SL,有意請pm

我只用Line,有興趣請pm身高,年齡,體重,line account,如果有興趣我會add

引用:
原帖由 vi_123123 於 2021-11-27 17:38 發表 查看引用來源
肥肥c9搵175cm肌肉型SL32歲肥肥人妻徵SL大家好,好耐無出post大波肥肥人妻,158cm高,15x磅
想徵175cm以上高,做開運動,肌肉型SL,有意請pm
我只用Line,有興趣請pm身高,年齡,體重,line account,如果有興趣我會add ...
咁…識食🤭🤭

回覆 2# MAN818 的帖子

做開運動ga都好正☺☺

回覆 3# vi_123123 的帖子

應該好搵到,呢到有好多c兄做gym

引用:
原帖由 vi_123123 於 2021-11-27 17:58 發表 查看引用來源
做開運動ga都好正☺☺
我覺得做戶外運動先至 最fit👍 做gym嗰啲得個樣🤷‍♂️

回覆 4# 身活健康 的帖子

不過傾下先知岩5岩😊

回覆 5# MAN818 的帖子

😊😊其實都係嫁,期待大家hi我中

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 18:23 發表 查看引用來源
我覺得做戶外運動先至 最fit👍 做gym嗰啲得個樣🤷‍♂️
戶外係呀....耕田 fit 呀👍😆

引用:
原帖由 vi_123123 於 2021-11-27 18:41 發表 查看引用來源
😊😊其實都係嫁,期待大家hi我中
你想要肌肉型男屌你❓

引用:
原帖由 dbs0375 於 2021-11-27 19:19 發表 查看引用來源
戶外係呀....耕田 fit 呀👍😆
耕田果啲是結實型條腰好夠力,囡囡瘦啲都頂唔順,俾佢地屌可能會⻣折🤪🤪

前往最後回覆