上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  156.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-18 15:08 發表 查看引用來源
唔知大家有無搵返已無聯絡一排既舊情人呢?
剛過去的一周比較有時間,所以我都逐一還債.以前應承落食飯、見面既情人們,拖了超耐時間都遲遲未見,今次終於的起心肝見佢地.
現在見返,大家生活上既改變當然大,但傾起上黎有 ...
我冇呢樣野,所以聯絡唔到[完]

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-18 15:08 發表 查看引用來源
剛過去的一周比較有時間,所以我都逐一還債.以前應承落食飯、見面既情人們,拖了超耐時間都遲遲未見,今次終於的起心肝見佢地.
我就諗,都係唔好見… 應該呢世唔再見。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-1-19 01:30 發表 查看引用來源
我就諗,都係唔好見… 應該呢世唔再見。
如果係我…就算再見…都應該只係地獄見🙈
分左手都做到朋友,我諗我當初唔會分手。

引用:
就讓一切隨風
既然分得手,就無謂勉強做朋友
如果可以做朋友,當初就唔會分手

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-18 08:51 發表 查看引用來源
外賣仔由做男朋友嗰陣開始就會咁做架喇
而家就少D,要我嗲先做
而家佢夜晚返嚟見我瞓咗最多掃吓我塊面,錫我一啖先去沖涼
我男朋友夜返佢通常見我訓左就唔會攪我。因為我睡品太差!訓著有人攪住我會打人😛
如果我未訓著佢就會錫我。之後先去做其他野。

掃掃得男主會做架咋!真係會比佢掃到訓著😝😝😝但佢手一停我就會醒😝😝😝佢勁唔得閒!

但見面既時間唔係多。通常都係掃一陣我就叫佢唔好掃😛😛😛

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-19 06:42 發表 查看引用來源
就讓一切隨風
既然分得手,就無謂勉強做朋友
如果可以做朋友,當初就唔會分手
Exactly!分左手唔會想再見!
我係狠心手既人,如無必要,唔會想再見到。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-18 10:03 發表 查看引用來源
呢期有樣野玩緊,就係用手指尖係pat pat上面打轉
痕到彈起
男主最喜歡咁樣,然後大力一揮咁打屁屁!立即濕晒🙈🙈🙈

相見不如不見……見到大家都當唔識……亦有ex見返之後,感覺完全變了另一人咁……或者以前認識唔夠,定人大左……

哈哈,估唔到我同大家既遭遇幾唔同,但so far我仲同幾位有傾有講有聯絡。再見做朋友,work唔work,其實都係睇情況。

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2020-1-19 02:57 發表 查看引用來源
如果係我…就算再見…都應該只係地獄見🙈
分左手都做到朋友,我諗我當初唔會分手。
嘩…! 一齊落地獄咁激…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆