上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  156.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-16 14:37 發表 查看引用來源

講真,女人梗係,係因為女人想瘦,定以為男人鐘意先?
我敢講句,男人其實好多都鐘意好肉地既.
當然都要波大大啦,即如果有肉地得黎係36,36,36既,咁又實在唔得............... ...
自己想瘦啦⋯⋯著衫好睇,靚靚
至少可以蒙頭都入到閘

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-16 14:38 發表 查看引用來源

每個女人其實都有佢地自己既體香,體香絕對會挑起男人既性慾~~
自然體香唔係太多會有,香水既就唔少

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-16 14:44 發表 查看引用來源
至少可以蒙頭都入到閘
唔使蒙喎!你一定OK

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-16 14:44 發表 查看引用來源
至少可以蒙頭都入到閘
呢句都成立既,即好多無樣但身形keep得好既女仔嘛.

咁真係要問男人,有樣無身材,定無樣有身材,揀邊個入閘喎

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-16 14:45 發表 查看引用來源

自然體香唔係太多會有,香水既就唔少
講真,我好怕太濃既香水...........
我鐘意做完愛,女方出汗時會親近去聞佢地

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-16 14:50 發表 查看引用來源

講真,我好怕太濃既香水...........
我鐘意做完愛,女方出汗時會親近去聞佢地
梗係,香水勁返到屋企會好大劑

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-16 14:59 發表 查看引用來源

梗係,香水勁返到屋企會好大劑
一來啦,主要就係我鐘意原味..........
香水太濃,我會忍唔住諗佢有體臭.......
香水太老,我會諗女方本身係唔係已著住條阿婆底褲..........
香水要夾,最怕女方以為名牌就係好,好失敬地,我真係會不期然全程皺眉..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-16 14:48 發表 查看引用來源

呢句都成立既,即好多無樣但身形keep得好既女仔嘛.

咁真係要問男人,有樣無身材,定無樣有身材,揀邊個入閘喎
咁你會揀邊樣入閘先?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-16 14:48 發表 查看引用來源

唔使蒙喎!你一定OK
你又知我一定ok?
好大頂高帽呀😝

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-16 15:28 發表 查看引用來源
咁你會揀邊樣入閘先?
好老實,我唔會難為自己,我係做得出唔食果隻,所以是旦得一樣我都會去左食甜品算..........
即樣真係好緊要架,但對波仲細過我都仲可以忍,如果屁股都無肉俾我搓下,唔得囉......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆