上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  155.6k

引用:
原帖由 型爸 於 2020-1-5 13:32 發表 查看引用來源
我發現原來可以當附件咁upload上來。

我見隔離舖有師姐,點都露埋。
呢到竟然可以玩到咁激?😱😱😱

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-5 15:07 發表 查看引用來源
真係開心
只能說得來不易。你走得更遠更加難得。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-1-5 15:21 發表 查看引用來源

恭喜您哋
甜甜蜜蜜之外,您哋記得得閒都上嚟探吓我哋,雖然我已經好耐無上嚟,一上嚟就見到您哋分享甜蜜。
雖然引版轉咗場,但始終我同Soso係「人夫人妻日誌系列」度識。所以,我以後都厚住面皮每年上來放閃,等你地眼冤下😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-5 17:27 發表 查看引用來源

如果同蛋糕比,我早排比較鐘意去左玩跆拳道同比賽。
再黎而家係整野食。
龍兄轉咗玩台拳道?我好唔update淨係知道你玩開詠春。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-5 17:29 發表 查看引用來源

我估都係講笑唔會真掛。
老婆陪自己行人生路,無理由自己升官同發左財先想佢死既,哈哈。
梗係知你講笑😂

升官發財後,淨係望個老婆死咪算有品。

陳世美升官發財後,直情話自己無老婆呀😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-5 17:29 發表 查看引用來源
呢到竟然可以玩到咁激?😱😱😱

引用:
原帖由 型爸 於 2020-1-5 18:06 發表 查看引用來源
龍兄轉咗玩台拳道?我好唔update淨係知道你玩開詠春。
因為阿女有比賽,所以陪佢轉玩下遮。
氣氛一流架~~

引用:
原帖由 型爸 於 2020-1-5 18:13 發表 查看引用來源
梗係知你講笑😂

升官發財後,淨係望個老婆死咪算有品。

陳世美升官發財後,直情話自己無老婆呀😂
而家呢個區好似無人理,大家都淡晒,難得師兄有good news,聽完你講,先發現時間過得好快。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-4 15:29 發表 查看引用來源

以前有人講男人3大快事~~~~
升官,發財,死老婆喎............
哈哈,我諗死老婆唔係開心事呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-4 15:31 發表 查看引用來源

熟既我都先會講,唔熟既,當然唔好要我應酬佢啦,真係仲唔夠心煩咩............
其實怕熟既爆俾唔熟既知… 嗰啲時候好怕煩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆