上一頁下一頁
發新話題

睇住佢大睇住佢壞,其實...係咪我帶壞佢呢?(長篇故事)

收藏  |  訂閱
493  305.9k

佢兩個搞完我之後條條fing坐埋一邊食煙吹水,我就攤左係梳化恰恰下,諗住搞完唔會再搞我,係都輪到阿欣,阿欣仍然訓到死豬咁,

阿樂食完煙就行左過黎渣左幾下阿欣然後就除晒佢d衫同bra,然後就伏左落去品嘗阿欣對大肉球,阿欣朦朦鬆鬆見到阿樂係到啜緊佢

佢個樣有d諤然,咁o岩阿基又行左過黎坐埋佢側邊然後同阿欣kiss,跟住摸佢下面,阿樂啜完一輪之後就跪左落地下除左阿欣條底褲

棟起阿欣對腳上梳化,阿基就幫手一邊渣阿欣一邊捉住隻腳,阿樂就跪左係地下奶阿欣,冇耐阿基又企左起身拉阿欣埋黎同佢含,

佢地咁樣我又點訓到丫,上邊含到雪雪聲,下邊奶到摺摺聲,我望住佢地望到我都濕,又比阿基見到我望住佢地,跟住阿基行過黎我到,

摸摸我下面知我濕晒,佢就舉起我對腳放係佢膊頭就直接插入黎,阿樂見阿基扑緊我佢都唔奶跟住都扑阿欣,佢地一隻腳係梳化一隻腳

係地下,冇耐阿樂就捉住阿欣對腳舉起黎扑,見到阿欣對腳成個大V字咁,阿基扑扑下我又伸手去撩阿欣個肛門,扑左陣阿基知我黎左高潮,

佢就停左冇繼續扑我,反而行過去阿樂到叫佢轉姿勢,阿樂就抱起阿欣轉身就坐左係到,阿樂攬實阿欣未有郁住,跟住阿基就行埋去捽

阿欣個肛門,阿欣d水夠晒多先前已經流左好多肛門到夠晒濕,阿基條jj又有我d水成條jj都仲好濕,跟住阿基擘開阿欣個pat,

隊條jj去阿欣個C眼到,見佢慢慢隊下隊下,跟住阿欣呻吟得好大聲,見阿基又已經前後咁郁緊,即係佢已經插左入去,不過見阿基

應該唔係插晒入去,見佢扑果時冇話撞埋去阿欣個pat到,加上阿樂又係到un,阿基只係就住就住慢慢咁插,睇見阿欣都唔知佢係辛苦定

係好high,只見阿欣扒左落阿樂到個身不停扭黎扭去,用對波同阿樂洗面,阿欣又下下呻吟都大大聲,冇幾耐阿樂先射精,每射一下

阿欣就成個人抽搐一下,阿樂射完之後仍然插住係到等埋阿基,阿基差唔多就開始插得快左,冇幾耐又到阿基射,射完阿基蚊返出黎,

d精慢慢沿住股罅流緊落去,呢個時候阿樂都扶起阿欣蚊返出黎,跟住阿欣就扒左係梳化到,佢兩個d精撈埋一齊流晒落梳化到

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-25 06:38 PM 發表 查看引用來源
  佢兩個搞完我之後條條fing坐埋一邊食煙吹水,我就攤左係梳化恰恰下,諗住搞完唔會再搞我,係都輪到阿欣,阿欣仍然訓到死豬咁,

阿樂食完煙就行左過黎渣左幾下阿欣然後就除晒佢d衫同bra,然後就伏左落去品嘗阿欣 ...
真係辛苦晒喇 mandy豬....
咁之後你地仲有冇定期玩 4P ?? :smile_41:

Shit, 揾人來3P, 仲一前一後咁插。真係當正呀欣係AV。:smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-10-25 07:12 PM 發表 查看引用來源
Shit, 揾人來3P, 仲一前一後咁插。真係當正呀欣係AV。:smile_22::smile_22::smile_22:
阿基真係當正阿欣係AV女優咁,阿欣太聽佢話太就佢,搞到阿基走火入魔,佢又教壞阿樂唔戴套,搞到我同阿欣都中左招,不過果時睇醫生食左d藥就冇事

中招嘅意思係搞大咗個肚定係中咗性病啊?

引用:
原帖由 scchun 於 2012-10-25 08:07 PM 發表 查看引用來源
中招嘅意思係搞大咗個肚定係中咗性病啊?

有左

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-25 20:08 發表 查看引用來源有左
大肚之後可以食藥既咩

引用:
原帖由 kwoksiuhang7980 於 2012-10-25 08:19 PM 發表 查看引用來源
大肚之後可以食藥既咩

係呀,不過唔知果d係咩藥黎

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-25 07:54 PM 發表 查看引用來源

阿基真係當正阿欣係AV女優咁,阿欣太聽佢話太就佢,搞到阿基走火入魔,佢又教壞阿樂唔戴套,搞到我同阿欣都中左招,不過果時睇醫生食左d藥就冇事
定期食日服避孕丸LA
咁落仔會日後好難有得生

樓主好鐘意比人中出呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆