上一頁下一頁
發新話題

睇住佢大睇住佢壞,其實...係咪我帶壞佢呢?(長篇故事)

收藏  |  訂閱
493  305.9k

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-10-18 05:49 PM 發表 查看引用來源

奶妹,等緊你出 post ....:smile_38:
有一種感覺 你補住個電腦 ha
邊有可能咁快見到我:smile_o04:

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-10-18 05:49 PM 發表 查看引用來源奶妹,等緊你出 post ....:smile_38:
雀兄:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 18-10-2012 05:53 PM 發表 查看引用來源
雀兄:smile_40::smile_40:

乜我地識咩?

引用:
原帖由 奶妹 於 18-10-2012 05:50 PM 發表 查看引用來源

有一種感覺 你補住個電腦 ha
邊有可能咁快見到我:smile_o04:
知你上黎,同你心有靈心西吖麻…

點解唔可以牙?我都想快啲見到你:smile_o05:

wait for new part

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-10-18 06:17 PM 發表 查看引用來源

知你上黎,同你心有靈心西吖麻…

點解唔可以牙?我都想快啲見到你:smile_o05:
我都冇話吾可以(>_<)

引用:
原帖由 奶妹 於 2012-10-18 06:38 PM 發表 查看引用來源我都冇話吾可以(>_
奶妹?上好!

好落力追緊POST,雖然長左D,,,但係都睇到好HIGH LOL
邊間銀行呀haha

都系你写葛最好看

完事之後阿欣抖左一陣,然後底褲都冇著返就去左廁所,阿基就抹返乾淨個地下,將阿欣條底褲放左係梳化尾我腳邊,之後阿基

坐返係到嘆返口煙,阿欣去完廁所出黎飲左幾啖啤酒就上左阿基張床到訓,佢仲係冇著返底褲,之後阿基食完煙就起返身,然後就

行去張床到,我將個人輕輕移出小小,個頭伸出左梳化小小o岩o岩睇到佢地搞咩,見到阿基
坐左係床邊望住阿欣,跟住就除左阿欣件衫

同個bra,然後坐左係到好似游緊蛙式咁搓阿欣對波,搓完一輪佢就烏低左身伏左係阿欣對波到將阿欣對波夾埋去個頭到,之後夾住阿欣對波

又啜又奶lin,見到阿基啜住粒lin時個頭向後岳扯起個波,直至卜一聲個波跌返落去,阿欣又high到扭黎扭去攬實阿基個頭,比阿欣

攬實個頭阿基又瘋狂起黎,見佢個頭伏係阿欣對波到擰黎擰去
,又聽得出阿基好用力去啜,啜到出聲,揉淪完一輪,阿基又企返起身,

將阿欣拉埋黎床邊,然後阿基就向床到前傾,一隻手撐住張床,另一隻手就捽小欣,條jj又隊住阿欣個口,不過今次就唔係插佢個口,

由得阿欣好溫柔咁幫佢含,阿欣唔知係咪怕佢又會好似扑野咁插佢個口,阿欣渣實佢條jj不過就冇chok,只係係咁雪雪聲損佢龜頭,

阿基一high又肉緊起黎,捽捽下小欣又開始用手指插佢,不過就冇先前咁瘋狂,佢用手指插下又撩下,慢慢都開始加快左速度,阿欣

對腳又係震下震下,又夾埋對腳又擘返開,條腰就不停咁係到扭,阿欣含住條jj都忍唔住呻吟,係咁發出吾~吾~吾聲,時大時細,

阿基又搞到阿欣洪水氾濫,跟住佢就係阿欣個口到蚊返條jj出黎,咁o岩阿欣用力啜緊佢個龜頭,阿基一蚊出黎果下發出pop一聲,

阿基停左手企返起身,跟住一野反轉阿欣拉住對腳拉過黎床邊,然後就用狗仔式扑佢,阿基下下插到盡撞落去阿欣個pat到,係咁發出

拍~拍~拍.........既聲,我睇住佢地睇到真係忍無可忍,我一路睇住佢地一路自慰,我盡量壓抑住自己既呻吟聲,好在阿基搞親野都好投入

進入忘我境界,完全冇理過我呢邊,阿基玩完一輪狗仔式之後,又反返轉阿欣再插,佢又伏左係阿欣到用力喪渣喪啜對波,阿欣對腳條條fing

,放低對腳扑個位又唔舒服,想棟起又冇位踏,佢就自己托住對大脾擘開比阿基扑,又插左一輪之後,阿基突然停左落黎,好快咁就爬左上床

跪坐左係阿欣身上面,將阿欣對波夾住條jj再繼續扑,冇幾耐之後佢就射精,射晒落阿欣條頸同個波到,有下仲射到阿欣咀角,射完之後,

阿基並唔係拎紙巾或毛巾比阿欣抹,而係阿基用手將d精捽落阿欣對波到,而我呢個時候都差唔多高潮,冒住比佢地發現我都要搞埋先,

好在阿基捽阿欣對波都捽左一輪先落床,咁我就夠晒時間高潮,阿基落左床就去左廁所,出返黎之後就到阿欣去沖涼,跟住我睇完戲舒

服完就訓得著喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆