上一頁下一頁
發新話題

睇住佢大睇住佢壞,其實...係咪我帶壞佢呢?(長篇故事)

收藏  |  訂閱
493  305.9k

引用:
原帖由 kwoksiuhang7980 於 2012-10-16 04:14 PM 發表 查看引用來源
其實你懷唔懷念以前的生活呀

有d都好懷念架,以前冇咁多野煩唔駛諗咁多野,總之就玩玩玩,除左d不愉快經歷

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-16 06:11 PM 發表 查看引用來源有d都好懷念架,以前冇咁多野煩唔駛諗咁多野,總之就玩玩玩,除左d不愉快經歷
後生就系要做d 甘既野先會覺得自己後生過

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-15 10:20 PM 發表 查看引用來源

佢都識阿欣,佢都唔知我地既過去,佢都會唔上呢到我先係到寫,仲要我地都係化名唔係真名
咁你就放心講多D 心底話

另一邊,阿基送阿欣返到樓下經過個公園仔就阿欣不如坐陣先返去,夜闌人靜個公園仔一個人都冇,阿基帶阿欣坐埋一邊比較隱

蔽既位置,初時傾計阿基都未有咩動作,只係隻手擺左係阿欣後面想攬又唔敢攬,阿欣都知佢想做乜,之後阿欣就比個機會佢挨個頭

去個膊頭到,跟住阿基就趁呢個機會攬住阿欣,阿欣擰過去望住佢(友善帶醉意既目光),大家對望但冇出聲,阿基慢慢哄埋黎,而阿欣

對眼就慢慢微合,跟住佢地就kiss,不過阿基冇話渣阿欣對波,只係不停係到摸佢大脾,由外側慢慢摸到去內側,將阿欣對腳微微分開,

然後越摸越入,摸到就黎掂到小欣,不過比阿欣夾返實對腳截住左佢,跟住就捉佢隻手放左係個肚到,之後阿基未敢有進一步既行動,

只係摸下阿欣個肚,過左陣阿基就按耐不住,就摸上去渣阿欣對波,不過今次阿欣就冇阻止佢由得佢渣,阿基越渣越起勁,

之後仲攝入衫裡面渣,揉淪一番之後,阿基就拉高晒阿欣件衫同個bra,然後烏低身去啜,阿欣陶醉緊比阿基啜既時候,忽然聽到前面

一排矮樹有d聲音,但係當時又冇風,唔似係風吹做成,佢再留心聽之後又冇聲,可能聽錯啦,之後就冇為意繼續陶醉,阿基一路啜一路渣,

阿基啜得開心,阿欣嘆得陶醉,兩個已經進入忘我境界,跟住阿基再伸手去摸小欣,阿欣本能反應擘開晒對脾比佢摸,阿欣high到對腳

不停震震下又攬實阿基個頭質埋對波到,阿基知道佢摷到阿欣勁high,就再加陪努力摷,更用力去啜對波,係阿欣條底褲邊攝入去

插隻手指撩,撩到阿欣忍唔住係到呻吟,阿基好enjoy只顧摷阿欣,冇要阿欣摸佢jj,阿欣咁high咁enjoy陶醉緊,你冇要阿欣都冇理到,

就係呢個時候,不遠處忽然傳黎d狗吠聲加人聲,嚇到佢地即刻縮晒手,阿欣快快手整返好件衫跟住兩個坐返正正,不過d狗吠聲同

人聲又慢慢遠離佢地,應該係有人放狗經過不過就冇行過黎呢邊,正當佢地鬆口氣既時候,前面排矮樹又傳黎好清趣既踏草叢樹枝聲,

定眼一望見到有個人影剛剛係排矮樹果到掉頭走左,所以發出d踏草叢同樹枝既聲音,阿欣即時呆左,原來先前聽到既聲係真既,

原來一早已經有人喱埋左係果到睇緊佢地真人show,阿欣呆左咁望住阿基,大家都啞口無言,跟住就起身走人,之後阿基就送左

阿欣返上去後就走喇

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-10-16 06:56 PM 發表 查看引用來源

咁你就放心講多D 心底話
係呀,我會,呢次講完之後就會將佢忘記

thanks for sharing!!:smile_o06: :smile_o06:

watit for new part

期待下回

果晚之後,我同阿欣同佢地一路有keep住聯絡,阿樂成日要陪女所以唔得閒出黎玩,阿基就好落力想溝阿欣,成日都想約阿欣出黎,

但係阿樂唔出我又唔出,阿欣話我出佢先出,所以就次次都約唔成,近排阿欣好得閒成日搵我去行街,我問唔駛陪alex咩,佢話alex

成日都唔得閒,一係就話同d fd打波打機,我話陪佢佢又話得成班臭男人冇女仔,叫我唔駛陪佢話費事喎,所以就咁得閒

我笑阿欣話阿基想溝佢想完成果晚未完的任務,我又問佢對阿基點,佢話果晚飲醉左就對佢有feel,醒返之後又冇乜野,不過我就話我

對阿樂有feel,雖然知佢有女朋友,不過硬係成日囉囉攣,諗住搵日再同佢地出黎玩,問阿欣會唔會去,佢話冇所謂,咁就搵日阿樂

甩到身既就出去

我同阿欣出左旺角行街,熱鬼辣辣行左陣就搵間野坐低食個tea,揀左個靠窗望街位坐,吹吹下水見阿欣唔知望咩望得咁入神,我問

佢望咩,佢冇出聲淨係手指指 指住出面,我向佢指既方向望,見到alex攬住條女,條女係到篤緊魚蛋餵alex食,我再望返阿欣,見佢

雙眼通紅,d眼淚係對眼到o朗o朗下就流出黎,我即刻拎張紙巾比佢,我都唔知講咩好,我再望返出去已經唔見左alex,之後阿欣就話要返

屋企邊到都唔去。後尾過左段時間打比佢,聽得出佢把聲有小小沙,佢話佢打左比alex攤牌,alex亦都認左有第二個,
阿欣受到好大打

擊,估唔到alex咁乖仔會係d咁既人,
唔好話阿欣丫,連我都估唔到alex會係d咁既人,真係冇樣睇架,阿欣勁傷心,又話男人冇個可以信

靠唔住,跟住又狂喊,安慰完佢等佢平伏返之後就收線,雖然阿欣出去玩又做d對唔住alex既野,不過佢真係好愛alex既,睇見佢咁我都冇

心機。

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-16 21:55 發表 查看引用來源
  果晚之後,我同阿欣同佢地一路有keep住聯絡,阿樂成日要陪女所以唔得閒出黎玩,阿基就好落力想溝阿欣,成日都想約阿欣出黎,

但係阿樂唔出我又唔出,阿欣話我出佢先出,所以就次次都約唔成,近排阿欣好得閒成日 ...
其實如果掉番轉,ALEX應該都會幾受打擊:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆