上一頁下一頁
發新話題

睇住佢大睇住佢壞,其實...係咪我帶壞佢呢?(長篇故事)

收藏  |  訂閱
493  305.9k

good post.............:smile_o12:

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-10-15 01:40 AM 發表 查看引用來源

咁你以前D 野會唔會話比現任知?
梗係唔會啦

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-15 06:40 PM 發表 查看引用來源

梗係唔會啦
咁佢....唔識呀欣, 唔會上引版ga 呵:smile_41::smile_41:
我費事你寫寫下穿煲炸

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-15 06:40 PM 發表 查看引用來源

梗係唔會啦
係埋藏於心底o既秘密??

:smile_o12: :smile_o12:

:smile_40::smile_40:好精彩呀,支持你呀

當晚我同阿欣不約而同都係著吊帶背心短裙高爭涼鞋,係顏色有d唔同,見時間仲早就同阿欣行多陣街先上去,行行下阿欣比間小食店既香味吸

引住,就佢買串魚蛋食,佢串魚蛋係咁滴緊d汁落黎,阿欣就烏前個身食,費事比d汁滴到,件背心個領咁闊烏低身又唔用手諳住心口,企佢前

面o岩o岩好睇晒兩個大肉球,搞到d仔經過都擰轉頭望,跟住佢先知道,即刻諳返住,係到等佢食魚蛋既時候,我見到阿欣後面遠處,有個

男仔拖住條女,個男仔個背影好似alex,好奇心驅使下,我一路望住個男仔,睇住佢轉彎,見到佢個側面仲似alex,有七八成似,但係我唔敢

肯定係唔係,佢地行到咁遠我都唔係話睇得清楚,可能似唧,未必係佢既,alex咁乖仔應該唔係佢黎既,所以我都冇同阿欣講。等佢食完我地

就上去喇

上到去仲諗住人小小坐廳,點知咁好有間細房,入到房d人到齊晒係爭我同阿欣兩個,班仔係我另一個fd識返黎既,我都係第一次見,睇落

斯斯文文都過得去既,聽個fd講,有條仔上次摷過佢既,照咁睇而家坐左係我個fd隔離隻手搭住佢大脾果條仔應該係佢啦,初初我地四個

四個打對家咁坐,左至右係我、阿欣,跟住就兩條仔,我對面左至右就係三條仔跟住我個fd,我就睇o岩坐我對面果條仔(樂仔),坐阿欣隔離

果個(阿基)都唔差,我諗阿欣都冇所謂,因為除左我個fd果條仔之外,最好就係呢兩個。初初開始就梗係吹下水介紹完一輪,玩幾鋪熱下身先,

我就梗係同對面條仔私片啦,今晚食硬佢,除非佢唔係男人啦,哈哈......一輪熱身之後,就話猜partner四拍四,我個fd隨口up下話點樣拍,

我就即刻扮晒野話樂仔好勁,我要同佢拍,咁阿欣同阿基都坐係中間就費事郁,咁就坐開面條仔過對面坐,樂仔就坐過黎我隔離,咁就

perfect喇,玩多幾鋪之後我同樂仔就混熟左,玩到攬頭攬頸,我都挨住樂仔黎坐,反觀阿欣同阿基,雖然都係熟落左有講有笑,但係就冇

我地咁癲,佢兩個就玩得好斯文又坐得好端正,睇阿基好似有d怕醜仔咁款,不過佢兩個都坐到好埋大脾貼大脾,阿欣有時都會搭下

隻手係佢大脾,我個fd就唔駛講佢啦,我個fd佢地有前科,所以而家佢兩個都變左連體嬰。呢班仔其實應該幾好,斯斯文文真係諗住出黎玩

唔係諗住搵野食,就算仔多女小唔夠分,冇女果兩條仔都一樣玩得好開心,d仔又唔會成個色狼咁起勢抽水,直頭可以話冇抽水,我抽樂仔水

就有,我同阿欣條裙咁短成日走晒光,佢地都冇話喪
昅,只係下,呢班仔都幾好,玩到咁上下大家都有幾分醉意,就休戰一陣,點返幾

歌唱抖一抖,我就同樂仔係到吹水挑逗佢,我哄埋去阿樂耳仔邊同佢講野,用對波壓住佢手臂,隻手就搭住佢大脾內側接近盡頭,我隻手指

又時不時係到打圈,搞到佢講野都口疾疾,佢越係怕醜我就越興奮挑逗佢,我隻手越搭越上搭到去盡頭,隻手指公咋家依掃到佢個袋,我仲掃到

佢條jj,原來佢條jj已經一早硬晒,跟住我將個咀再貼d佢耳仔hi住佢耳仔講,你做乜扯晒旗架,佢話冇呀邊有呀,我拍拍佢jj然後順勢

放左隻手係到,跟住我話仲話冇,成條硬晒,阿樂佢笑笑口冇答我然後拎杯啤酒飲,跟住我就坐返好又拎杯酒飲冇理佢,唔好做咁多主動

吊下佢癮,睇下阿欣搞乜先,佢兩個係到合唱緊好溫馨呀,阿欣都挨住左阿基,跟住過左陣阿基先話遞隻手過黎攬住阿欣膊頭,佢地唱完

一首又一首,睇佢兩個唱歌有咩好睇,我咪又擰返過去搵阿樂私片,台面d酒飲晒,咁阿樂就係冰桶到拎支酒過黎,佢拎過黎果時滴左d水

落我大脾到,我咪鬧鬼佢囉,話佢滴晒d水落黎,佢駁返我話邊有呀,唔好乘乘機機呀佢咁大膽駁我咀仲要唔認滴到我,激鬼死我,跟住

我成對腳搭上梳化搭左去佢大脾到指住我大脾笪水漬,鬧鬼佢叫佢幫我抹返佢,佢望住笪水漬冇聲出,我就遞左張紙巾比佢叫佢抹,

住自己笪水漬,見到自己雖然合埋對腳,但係條裙咁短,樂仔既角度應該睇到我底褲小三角,阿樂接左我張紙巾就幫我抹,佢抹果時

我專登將對腳微微張開,話d水流左去大脾內側,佢見唔到有水唔知抹邊到,就話冇呀邊到呀,之後我就再張開d叫佢睇清楚,而家成個

大三角佢都可以睇得一清二楚,阿樂既視線一路望住我藍色see though既底褲,佢應該會睇到我d毛毛,見佢望到實一實,我即刻合

返埋對腳放返落去,然後就話佢:咸濕,你都唔係幫人抹既,係到
昅野,佢比我激到啤一聲,跟住嬲嬲地就話要同我私片隊冧我,我就

係樂意奉陪啦,而家間房既局面變左四pair人各自私片各有各玩................待續

引用:
原帖由 tremulous 於 2012-10-15 06:52 PM 發表 查看引用來源

咁佢....唔識呀欣, 唔會上引版ga 呵:smile_41::smile_41:
我費事你寫寫下穿煲炸
佢都識阿欣,佢都唔知我地既過去,佢都會唔上呢到我先係到寫,仲要我地都係化名唔係真名

引用:
原帖由 JonNg 於 2012-10-15 06:54 PM 發表 查看引用來源

係埋藏於心底o既秘密??
係呀,係我同阿欣既秘密,呢d秘密將會隨著踏入人生另一階段而永久埋藏

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-15 12:51 AM 發表 查看引用來源

阿欣轉左好多手啦

我男友點好,好男人一個囉,哈哈......
哈哈,咁大波,實轉得快啦。
係咪真係咁好啊?餵得飽你喇? :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆