上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  97.3k

好想知係邊個:smile_40:

烈女! 撑你!

借你 post 講少少野
誰人背後無人說, 哪個人前不說人 ?
我會睇埋背後動機
除了背後比人話, 估 5 到人前我都會比人屈係偽娘
呢樣係我最近 ge 經歷, 真係不吐不快
5 知始作俑者係貪過癮定有咩真憑證據
有 ge 話就 5 該攞出黎, 空口講白話會嚇親同我 PS 過 ge C 兄
不過諗深一層, 多得呢 d 粉腸, 我先知有邊 d 人 worth 我同佢玩
事關有人竟然聽過我把聲都可以話因為 5 自然所以 hesitate

我真係 5 明, 咁你當時又 send 返你段叫床 vocal 比我 ?
人地挑撥下, 所有之前讚美原來只係表裡不一而又粉飾精緻 ge 說話
呢度 d 人太易被人動搖, 趨炎附勢、一沉百踩
e+ 男方講咩野, 對樓主黎講都係徒然, 我係佢都慳返啖氣
因為你講得岩, 係
講錯野在先, 但其實佢只係欠你一句 sorry
相比起你, 我覺得我更慘 Sosad

引用:
原帖由 蘇妲己 於 2012-9-8 05:40 AM 發表 查看引用來源
我會睇埋背後動機
有 ge 話 ...
唔好咁嬲啦你:smile_42:

引用:
原帖由 蘇妲己 於 2012-9-8 05:40 AM 發表 查看引用來源
我會睇埋背後動機
有 ge 話 ...
己己有同女仔ps? @0@

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 02:01 AM 發表 查看引用來源

最近果次咪同EX攪野囉~~~ :smile_03: :smile_03:
同佢玩都開心~~
因為夠粗魯

有時間再出個奴POST啦
想出奴POST好耐架啦, 因為主奴POST都好似靜左, B豬都少左黎, 不過真係懶, 而我同奴都少玩左
或者我都要搵下新奴先得:smile_o01:

引用:
原帖由 iamyy 於 2012-9-8 07:16 AM 發表 查看引用來源

己己有同女仔ps? @0@

早晨呀yy

甘又無品D~~

我又排期BOOK妳同妳玩得唔得XDD

回覆1 #的帖子

小得好!都5系男人黎!正仆街!:smile_34:影能衰曬!:smile_34:

引用:
原帖由 250774 於 2012-9-8 03:16 AM 發表 查看引用來源
只係咁唔好彩比你知道....深表同情...不過

下次帶眼識人...
可能下次搵個啞嘅會穩陣啲!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆